Αγρότες Καβάλας προς Μαρκόπουλο: Θέλουμε εσείς να μας «κατεβάσετε» στην Αθήνα [φωτογραφίες]

Την έμπρακτη στήριξη και καθοδήγηση της Αντιπεριφέρειας Καβάλας ζήτησαν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι που βρέθηκαν με τα τρακτέρ τους στο Διοικητηρήριο το πρωί της Τρίτης 20/2

Την έμπρακτη στήριξη αλλά και καθοδήγηση της Αντιπεριφέρειας Καβάλας στον αγώνα που δίνουν για την επίλυση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και τα οποία τους αναγκάζουν να βγουν στο δρόμο, ζήτησαν το πρωί οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας, από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης ΑΜΘ Αλέξανδρο Ιωσηφίδη.

Στις 11.00 το πρωί της Τρίτης 20/2 τρακτέρ και αγροτικό αυτοκίνητα από το μπλόκο του Σταυρού Αμυγδαλεώνα κατευθύνθηκαν με πορεία και εν μέσω κορναρισμάτων, στο Διοικητήριο της Καβάλας στην είσοδο του οποίου τους περίμεναν οι εκπρόσωποι της διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Στη σύντομη κουβέντα (μέσα σε φιλικό και ήρεμο κλίμα) που είχαν μαζί τους, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι ζήτησαν από τους κ. κ. Μαρκόπουλο και Ιωσηφίδη όχι μόνο να είναι μαζί τους στον αγώνα που δίνουν προκειμένου να υλοποιηθούν τα αιτήματα τους, αλλά και να είναι αυτοί που θα τους κατευθύνουν στις επαφές που θέλουν με αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «από λόγια έχουμε πλέον χορτάσει! Θέλουμε να είστε εσείς να μπείτε μπροστά στον αγώνα μας και θα μας «κατεβάσετε» στην Αθήνα»!