Γιάννης Σαρρής: 3.500 ελπίδες από την Καβάλα και την Ξάνθη στη «μάχη» κατά του Παιδικού Καρκίνου

Ο κόσμος «αγκάλιασε» και πάλι την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων από τον Καβαλιώτη επιχειρηματία της εστίασης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Για ακόμη μια χρονιά ο κόσμος της Καβάλας, αλλά και της Ξάνθης «αγκάλιασε» την προσπάθεια του Καβαλιώτη επιχειρηματία της εστίασης, Γιάννη Σαρρή να συγκεντρώσει χρήματα για να στηρίξει τα παιδιά και τις οικογένειές τους που δίνουν «μάχη» κατά του Παιδικού Καρκίνου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου [15 Φεβρουαρίου].

Ο κ. Σαρρής θα δώσει όλες τις εισπράξεις της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου 2024 από το «Κουτούκι» του στον δεύτερο όροφο του Εμπορικού Κέντρου, ήτοι 3.450 ευρώ, για την αγορά επτά πολυθρονών ασθενών στο «Θεαγένειο» στο τμήμα θωρακοχειρουργικής, καθώς και στο Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου της Καβάλας, ώστε να καλυφθούν κάποιες τρέχουσες ανάγκες.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο σήμερα να επιτευχθεί αυτός ο ιερός σκοπός και στόχος! Ιδιαίτερα τον Σύλλογο εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας, τον Όμιλο Inner Wheel Καβάλας, τον Σύλλογο για το Παιδί και την Οικογένεια “ΠΝΟΗ” και την ξεχωριστή Ρεγγίνα Μακέδου που αποτελεί παράδειγμα δύναμης και ελπίδας. Δεν μπορώ να παραλείψω τη βοήθεια του αντιδημάρχου Ξάνθης, Μάριου Τσορμπατζίδη, καθώς και την ομάδα της Δόξας Σταυρουπόλης όπου για αυτόν τον ιερό σκοπό συγκέντρωσαν 750 ευρώ! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι συγκεντρώθηκαν 3.450 ευρώ! Τις επόμενες μέρες θα ενημερωθείτε πού διατέθηκαν τα χρήματα σας», αναφέρει στο μήνυμά του ο Γιάννης Σαρρής.