Μακάριος Λαζαρίδης: Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ενισχύεται με 24 νέους νοσηλευτές

Οι θέσεις προβλέπονται στη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ-Συναντήσεις του βουλευτή Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία στο Υπουργείο Υγείας με Άδωνι Γεωργιάδη και Μάριο Θεμιστοκλέους αντίστοιχα

Ο βουλευτής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριος Λαζαρίδης, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ενημερώνει για την πρόσληψη 24 νέων νοσηλευτών στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Αναφέρει συγκεκριμένα: «Οι προσπάθειες ενίσχυσης του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας με επιπλέον προσωπικό αποδίδουν. Κατά τη σημερινή επίσκεψή μου στο Υπουργείο Υγείας, ενημερώθηκα ότι οι πιέσεις “έπιασαν τόπο” και στη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ προβλέπονται σε αυτό 24 νέες θέσεις νοσηλευτών. Συγκεκριμένα, 6 θέσεις ΠΕ Νοσηλευτών, 8 θέσεις ΤΕ Νοσηλευτών και 10 θέσεις ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών. Και εκκρεμεί η πρόσληψη 40 ακόμη νοσηλευτών από την προηγούμενη προκήρυξη. Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον Υφυπουργό Υγείας, κ. Μάριο Θεμιστοκλέους για την αγαστή και αποτελεσματική συνεργασία μας».