1ο Σεμινάριο Συμβουλευτικής και Επιμόρφωσης Γονέων και Κηδεμόνων στο Γενικό Λύκειο Ελευθερούπολης

Το σεμινάριο είχε ως θέμα τις «Τεχνικές ενίσχυσης της θετικής ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης των εφήβων. Η αξία του λάθους» και υλοποιήθηκε από τη σχολική ψυχολόγο, Κατερίνα Εμμανουηλίδου

Στο Γενικό Λύκειο Ελευθερούπολης την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών παρακολούθησαν το 1ο Σεμινάριο Συμβουλευτικής και Επιμόρφωσης Γονέων και Κηδεμόνων που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του άξονα Σχέσεις Σχολείου-Οικογένειας.

Το σεμινάριο πραγματοποίησε η σχολική ψυχολόγος, Κατερίνα Εμμανουηλίδου και είχε ως θέμα: «Τεχνικές ενίσχυσης της θετικής ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης των εφήβων. Η αξία του λάθους».

Οι γονείς παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρουσίαση της ψυχολόγου και έλαβαν μέρος στη συζήτηση που ακολούθησε στη συνέχεια. Εξέφρασαν τις απορίες, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους και κατέθεσαν τις προσωπικές τους εμπειρίες και απόψεις, συμβάλλοντας έτσι αποτελεσματικά στη διεξαγωγή ενός γόνιμου και εποικοδομητικού διαλόγου.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν από καρδιάς τους γονείς για τη σημαντική παρουσία και την πρόθυμη συμμετοχή τους σε αυτήν τη δράση του σχολείου, καθώς επίσης και τη σχολική ψυχολόγο και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που συνέβαλαν στην υλοποίηση του σεμιναρίου.