Καβάλα-Τενερίφη μια… ζωγραφιά δρόμος [φωτογραφίες]

Μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού Σχολείου από την Τενερίφη με τους συνοδούς τους φιλοξενήθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Αμισιανών όπου τους περίμενε μια... πολύχρωμη έκπληξη δια χειρός Γιάννη Κανίογλου

Μετά από ένα μακρύ ταξίδι από τα Κανάρια νησιά διάρκειας έντεκα ωρών, μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού Σχολείου από την Τενερίφη με τους συνοδούς τους έφτασαν στο Δημοτικό Σχολείο Αμισιανών όπου τους περίμενε μια… πολύχρωμη έκπληξη, καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε και μια καλλιτεχνική δράση.

«Ζωγραφίσαμε όλοι μαζί, με καλλιτεχνική άδεια, το νησί τους, το χωριό Αμισιανά, το αεροπλάνο που τους ταξίδεψε, τη θάλασσα, το ηφαίστειο, τα σχολεία, τα σπίτια. Erasmus λοιπόν και όλα μπορούν να συμβούν. Θαυμάσια εμπειρία, που θα έχει και συνέχεια», αναφέρει ο εικαστικός, Γιάννης Κανίογλου ο οποίος επιμελήθηκε καλλιτεχνικά τη δράση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παγγαίου, Γιώργος Καλλινικίδης, ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης της 3ης Περιφέρειας ΔΙΠΕ Καβάλας, Γιάννης Χατζηκυριάκου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αμισιανών.

«Θα έχουμε και άλλες τέτοιες μέρες με άλλες δράσεις! Ευχαριστούμε θερμά όλους και όλες που μας στήριξαν και μας γέμισαν με την παρουσία και τη συνδρομή τους».