Το ΓΕΛ Κρηνίδων προετοιμάζεται για τις Ευρωκλογές 2024

Εκδήλωση με τίτλο «Η Ευρώπη μας, η ψήφος μας! Ευρωεκλογές 2024» στο πλαίσιο του προγράμματος, «Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» παρουσία των Ευρωβουλευτών Θοδωρή Ζαγοράκη και Μαρίας Σπυράκη

Το Γενικό Λύκειο Κρηνίδων και το Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο του προγράμματος, «Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» πραγματοποίησαν την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, στη Μεγάλη Λέσχη, την εκδήλωση με τίτλο, «Η Ευρώπη μας, η ψήφος μας! Ευρωεκλογές 2024».

Στην εκδήλωση παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ενώ μίλησαν οι ευρωβουλευτές, Μαρία Σπυράκη και Θόδωρος Ζαγοράκης, οι Διευθυντές των Λυκείων Κρηνίδων και Χρυσούπολης, Αρετή Κώτση και Κωνσταντίνος Φουντανόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, η Συντονίστρια Εθνικού Δικτύου Eurodesk, Καλλιόπη Δάλλα, η Υπεύθυνη Έργου/Project Manager, Ροζίνα Μπερτόλη και ο εκπρόσωπος του Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (γραφείο Καβάλας), Δημήτρης Σπιτσέρης.

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε συζήτηση, καθώς η παρουσίαση του τραγουδιού και του βίντεο των μαθητών των δύο Λυκείων για τις Ευρωεκλογές.

Φωτο: Κώστας Σαραϊδάρης