Συνταξιούχοι ΙΚΑ Καβάλας: Τα εγκλήματα του στρατού των ΗΠΑ δεν ξεπλένονται με δήθεν «πολιτιστικές» προτάσεις

Με ανακοίνωση του το σωματείο ζητάει από τον Δήμο Καβάλας την ακύρωση της συναυλίας της Στρατιωτικής Ακαδημίας των ΗΠΑ στη Μεγάλη Λέσχη, στο πλαίσιο των εορτασμών για την 25 Μαρτίου

Η επικείμενη συναυλία της Χορωδίας της Στρατιωτικής Ακαδημίας των ΗΠΑ στη Μεγάλη Λέσχη της Καβάλας, στο πλαίσιο των εορτασμών για την 25 Μαρτίου, που προγραμματίζεται για το Σάββατο 25/3, με τη σύμπραξη του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις! Το σωματείο των συνταξιούχων ΙΚΑ της Καβάλας, ζητάει από τον Δήμο Καβάλας ακυρωθεί η συναυλία τονίζοντας ότι ο στρατός των ΗΠΑ είναι υπεύθυνος για το αιματοκύλισμα σε πολλές περιοχές του κόσμου και ότι τα εγκλήματα του δεν ξεπλένονται με δήθεν «πολιτιστικές» προτάσεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Το σωματείο μας απαιτεί την ακύρωση της συναυλίας του στρατού των ΗΠΑ, ενός στρατού που έχει αιματοκυλήσει και συνεχίζει τη δολοφονική του δράση στους Λαούς σε όλο τον κόσμο.

Δεν ξεπλένονται τα εγκλήματά τους με δήθεν «πολιτιστικές» προτάσεις.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τα σωματεία και τους φορείς και καλούμε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να ακυρώσει την συναυλία του Στρατού των ΗΠΑ.

Καλούμε τα μέλη μας και κάθε συνταξιούχο να έρθει στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 20 Μάρτη στις 6 το απόγευμα προκειμένου να καταδικάσουμε την προσπάθεια στην πραγματοποίηση της συναυλίας αυτής».