Καβάλα: Με τι καιρό θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση για την 25η Μαρτίου

Αναλυτική πρόγνωση καιρού από την ομάδα του Meteokav για τις επόμενες μέρες

Με κύριο χαρακτηριστικό τους ανέμους δυτικών-βορειοδυτικών διευθύνσεων αναμένεται να κυλήσει ο καιρός τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024, ανήμερα της παρέλασης για την Εθνική Εορτή.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ομάδα του Meteokav, αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά περιόδους τοπικά θα είναι αυξημένες. Μικρή πιθανότητα υπάρχει για πρόσκαιρες τοπικές ασθενείς βροχές στον ορεινό όγκο της Λεκάνης-Βουνοχωρίου.

Οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικούς-βορειοδυτικούς και προοδευτικά θα ενισχυθούν. Έτσι, τις μεσημβρινές ώρες θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 3-5 μποφόρ, 4-6 μποφόρ στην πόλη της Καβάλας και γύρω από αυτήν και 5-7 μποφόρ στο νοτιοδυτικό άκρο του νομού. Από τις απογευματινές ώρες θα υπάρξει σταδιακή εξασθένιση των ανέμων.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα συνεχίσει να κινείται κοντά σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Πιθανό επεισόδιο βροχής διαφαίνεται στις 28 Μαρτίου η περίπου. Μετά τις 29 Μαρτίου αναμένεται σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας σε υψηλά επίπεδα και σε γενικές γραμμές αίθριες καιρικές συνθήκες για ένα διάστημα τουλάχιστον 5 ημερών.

Περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Meteokav εδώ.