Καβάλα: Μια πόλη, ένα… εργοτάξιο. Σε εξέλιξη έργα σχεδόν σε όλο το κέντρο

Σαν... προεκλογική περίοδος: Σε εξέλιξη εργασίες για το δίκτυο του φυσικού αερίου, της ΔΕΥΑΚ και για αναπλάσεις-Το «στοίχημα» είναι οι εργολάβοι να τις ολοκληρώσουν πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου

Κάτι από… προεκλογική περίοδο θυμίζει η πόλη της Καβάλας, καθώς σχεδόν σε όλο το κέντρο είναι σε εξέλιξη εργασίες για την τοποθέτηση-επέκταση του δικτύο του φυσικού αερίου, για την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑ Καβάλας και για αναπλάσεις δημόσιων χώρων, κυρίως πλατειών και του Αγίου Νικολάου.

Η πόλη-εργοτάξιο προκαλεί δυσφορία σε πολλούς πεζούς, οδηγούς και κυρίως επαγγελματίες, βλέποντας το καλοκαίρι να πλησιάζει και τα συνεργεία να κλείνουν τη μια τρύπα και να ανοίγουν την άλλη.

Ιδού, όμως και το «στοίχημα» των εργολάβων, οι οποίοι -κατά την κοινή λογική- πρέπει να ολοκληρώσουν τα έργα πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου ή τουλάχιστον τα περισσότερα, καθώς τα έργα αναμφίβολα κρίνονται απαραίτητα, όπως και η όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη ολοκλήρωσή τους για η εύρυθμη «λειτουργία» της πόλης και δη της καλοκαιρινής Καβάλας.