Τα προβλήματα και αιτήματα των Αξιωματικών ΑΜ-Θ της ΕΛΑΣ στην Αγγελική Δεληκάρη

Η αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών έθεσε στη βουλευτή Καβάλας της ΝΔ θεσμικά και ασφαλιστικά αιτήματα, αλλά και ζητήματα αστυνομικής φύσεως που αφορούν την Καβάλα

Με την βουλευτή Καβάλας της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη συναντήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η οποία απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο Άγγελο Παπαθεμελή, τον Γενικό Γραμματέα Πέτρο Ντεληγιάννη και τον Ταμία Αναστάσιο Γιαγκουζίδη.

Κατά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της Ένωσης επικεντρώθηκε κατ’ αρχάς στην ανάλυση θεσμικών, ασφαλιστικών και οικονομικών θεμάτων και ειδικότερα την θεσμοθέτηση του επικίνδυνου και ανθυγιεινού της εργασίας του επαγγέλματός μας την επέκταση του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών σε όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ και την επέκταση-αναμόρφωση του επιδόματος θέσης-ευθύνης.

Ακολούθως έθεσε ζητήματα αστυνομικής φύσεως που αφορούν την Περιφέρεια ΑΜΘ με έμφαση σε εκείνα που αφορούν την Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας, καθώς και προβλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν στις Υπηρεσίες ενόψει έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Η κ. Δεληκάρη από την πλευρά της τόνισε την ανάγκη συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, εξαίροντας ταυτόχρονα το έργο των αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας. Τέλος, δεσμεύτηκε για την από μέρους της προώθηση ζητημάτων που της τέθηκαν από την αντιπροσωπεία της Ένωσης, μέσω του θεσμικού της ρόλου .

Στο τέλος της συνάντησης έγινε από τον Πρόεδρο απονομή τιμής ένεκεν αναμνηστικής πλακέτας προς την κ. Βουλευτή με το έμβλημα της Ένωσης.