Ένα «Αστέρι της Ευχής» στο 7ο Γυμνάσιο Καβάλας!

Η μαθήτρια της Γ’ τάξης του σχολείου Μαρία Ραφαήλ κατέκτησε το 2ο βραβείο στην κατηγορία δοκιμίου Γυμνασίων Γενικής Αγωγής στον οποίο συμμετείχαν σχολεία απ’ όλη την Ελλάδα

Το 7ο Γυμνάσιο Καβάλας με τη μαθήτρια Ραφαήλ Μαρία της Γ’ Γυμνασίου συμμετείχε στο διαγωνισμό που διοργάνωσε το «Αστέρι της Ευχής» για το σχολικό έτος 2023-24, κατακτώντας το 2ο βραβείο στην κατηγορία δοκιμίου Γυμνασίων Γενικής Αγωγής στον οποίο συμμετείχαν σχολεία απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο Δημιουργικός Διαγωνισμός  υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Αστέρι της Ευχής» δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές και μαθήτριες να εμπνευστούν από το επετειακό αστέρι και το έργο του οργανισμού και να φτιάξουν τις δικές τους δημιουργίες.

Οι κατηγορίες στις οποίες τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις συμμετοχές τους ήταν οι εξής: Σχεδίασε το Αστέρι σου, Δημιουργική κατασκευή, Δημιουργική γραφή – δοκίμιο, Βίντεο, Τραγούδι.

Οι δημιουργίες σχολείων από όλη την Ελλάδα συναγωνίστηκαν συμμετοχές της ίδιας βαθμίδας στη Γενική και Ειδική Αγωγή αντίστοιχα ενώ η ανάδειξη των νικητήριων συμμετοχών πραγματοποιήθηκε κατόπιν ψηφοφορίας της κριτικής επιτροπής.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, η Διεύθυνση και η Μαθητική Κοινότητα του σχολείου, δίνουν θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτρια Ραφαήλ Μαρία για το δοκίμιο που συνέταξε και της εύχονται να έχει και άλλες τέτοιες επιτυχίες στο μέλλον.

Κλείνουμε με ένα μικρό απόσπασμα από το δοκίμιο της μαθήτριας του 7ου Γυμνασίου και την ευχόμαστε να συνεχίζει να ονειρεύεται.

«_ Α, και κάτι τελευταίο… μου υπόσχεσαι ότι δεν θα με ξεχάσεις;
_ Υπόσχομαι, ότι θα σε θυμάμαι ως τη καλύτερη μου φίλη.
Το επόμενο πρωί μας βρήκε αγκαλιασμένους να ονειρευόμαστε.»