Φιλοζωϊκό Σωματείο «Αίσωπος»: Πρώην εθελόντρια του δημοτικού καταφυγίου καταγγέλλει βάναυση μεταχείριση ζώων

Συνάντηση του σωματείου με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Καβάλας για την κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο καταφύγιο

Συνάντηση του Φιλοζωϊκού Σωματείου Καβάλας «Αίσωπος» με τους επικεφαλής των αντιπολιτευτικών δημοτικών παρατάξεων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου στο «Παλλάδιο». Ο σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν για την ανησυχητική κατάσταση που επικρατεί στο δημοτικό καταφύγιο αδέσποτων, καθώς και για μια σοβαρή έγγραφη αναφορά πρώην εθελόντριας του καταφυγίου για βάναυση μεταχείριση ζώων.

«Η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή των επικεφαλής ήταν ενθαρρυντική και επιβεβαιώνει τη γνώση και την ευαισθησία που διαθέτουν στο ζήτημα της προστασίας των αδέσποτων ζώων. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την παρουσία τους και τη δέσμευσή τους για μια μόνιμη και ουσιαστική επικοινωνία με το σωματείο μας, με στόχο την εύρεση λύσεων και παρεμβάσεων για τη βελτίωση της κατάστασης» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου που συνεχίζει «ο «Αίσωπος» δεσμεύεται να συνεχίσει τον αγώνα για την προστασία και την ευημερία των αδέσποτων ζώων και εκφράζει την ελπίδα της για μια εποικοδομητική συνεργασία με  όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη».

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να μάθετε πώς μπορείτε να στηρίξετε το έργο του Φιλοζωικού Σωματείου «Αίσωπος», μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο mail: [email protected]και στην σελίδα: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064815277771&locale=el_GR.