Θλίψη στη Θάσο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Κομνηνός Γρίντζος

Υπήρξε εκλεγμένος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο τοπικό συμβούλιο της Παναγίας και ήταν μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών Θάσου-Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις του μαθητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ στον Λιμένα

Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 «έφυγε» από τη ζωή ο Κομνηνός Γρίντζος. Εργάστηκε ως επαγγελματίας οδηγός και υπήρξε εκλεγμένος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο τοπικό συμβούλιο της Παναγίας, ενώ ήταν και μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών Θάσου.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 στις 13:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παναγία της Θάσου.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΚΚΕ Καβάλας

Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον σύντροφο Κομνηνό Γρίντζο, που «έφυγε» πολύ πρόωρα και ξαφνικά την Πέμπτη 18 Απρίλη 2024 από τη ζωή. Εκφράζουμε τα πιο βαθιά μας συλλυπητήρια στα αδέρφια και στους οικείους του συντρόφου.

Γεννημένος στις 28/1/1966 στη Στοκχόλμη, έξι χρονών έφυγε με την μητέρα του και τα δυο αδέλφια του στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκαν στην Καβάλα. Σε ηλικία 18 χρονών επέστρεψε στη Σουηδία, όπου ήταν και ο πατέρας του. Εργάστηκε ως επαγγελματίας οδηγός.

Από τα πρώτα χρόνια στη Στοκχόλμη οργανώθηκε στην ΚΝΕ και για αρκετά χρόνια ήταν δραστήριο μέλος στην Κοινότητα Στοκχόλμης και αργότερα στην Επιτροπή Νεολαίας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας.

Το 1994 μετακόμισε στην Ελλάδα και ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον τομέα του τουρισμού. Ήταν μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών Θάσου.
Ο σύντροφος Κομνηνός στρατεύτηκε με το Κόμμα και το υπηρέτησε από στελεχικές θέσεις. Για πολλά χρόνια ήταν γραμματέας ΚΟΒ στη βόρεια Θάσο, ενώ υπήρξε εκλεγμένος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο τοπικό συμβούλιο της Παναγίας.

Ξεχώριζε για το πλατύ του χαμόγελο και τη μεγάλη του καρδιά, την αγάπη του για τους συντρόφους και τον λαϊκό κόσμο του νησιού. Θα μας λείψει πολύ. Θα δώσουμε και για τον ίδιο τη μάχη για την ενίσχυση του Κόμματος στις ευρωεκλογές, σχεδιασμό και δουλειά για τα οποία συζητούσαμε μαζί του μέχρι πριν λίγες μέρες.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 22 Απρίλη, στις 13:00, στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παναγία Θάσου. Οι εκδηλώσεις του μαθητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ, που ήταν οργανωμένες για το Σάββατο 20/4 στον Λιμένα, αναβάλλονται.