«Ξεπούλησε» το πασχαλινό bazaar της «ΠΝΟΗΣ»

Έγιναν... ανάρπαστα τα εκθέματα τα οποία ετοίμασαν οι κυρίες του καλλιτεχνικού εργαστηρίου του Συλλόγου με τα έσοδα να διατίθενται για τις ανάγκες των οικογενειών που στηρίζει η «ΠΝΟΗ»

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε ακόμη ένα επιτυχημένο πασχαλινό μπαζάρ του Συλλόγου «ΠΝΟΗ» για το Παιδί και την Οικογένεια.

Τα όμορφα εκθέματα που ετοίμασαν οι κυρίες του καλλιτεχνικού εργαστηρίου, ο καλός καιρός, η υποστήριξη για ακόμη μία φορά από τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του Συλλόγου, είχαν ως αποτέλεσμα να διατεθούν σχεδόν όλα.

Τα έσοδα θα καλύψουν ανάγκες των οικογενειών που υποστηρίζει ο Σύλλογος, τα μέλη του οποίου ευχαριστούν ιδιαίτερα την ομάδα του καλλιτεχνικού εργαστηρίου τις φίλες Ζίλντα Χαρίσση, Δέσποινα Κασούρη, Όλγα Χατζή, Σμαρώ Μοσχίδου-Χρυσάφη, Ελένη Βονικάκη και όλες τις εθελόντριες για τα χειροποίητα γλυκά τους. Ακόμη ευχαριστούν τους κυρίους Μαυρουδή Χατζηγιάννη, Δημήτρη Κουλαξίζη, Δημήτρη Χατζηβαρύτη και Απόστολο Κάλφα «που πάντα είναι δίπλα μας στο δύσκολο έργο της μεταφοράς των εκθεμάτων».