Όλοι οι δρόμοι του κρασιού οδηγούν στη Δράμα

Αντίστροφη μέτρηση για την 9η «ΔραμΟΙΝΟγνωσία» και για ένα ταξίδι γεμάτο αρώματα, γεύσεις και... ύμνους σε ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά προϊόντα

Σε ρυθμούς «ΔραμΟΙΝΟγνωσίας» κινείται η Δράμα, καθώς η αντίστροφη μέτρηση για την 9η γιορτή οίνου έχει ήδη ξεκινήσει. Πρόκειται για τη διοργάνωση που προβάλλει τα φημισμένα δραμινά κρασιά, την ιστορία, τις φυσικές ομορφιές και τον πολιτισμό της περιοχής, ένα ταξίδι γεμάτο γεύσεις, αρώματα, ήχους και διασκέδαση, σε μια μοναδική «μεθυστική» διοργάνωση.

Η «ΔραμΟΙΝΟγνωσίας» ανοίγει τις πόρτες της για τους απανταχού οινόφιλους από το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 ως τις 19 Μαΐου 2024. Οι επισκέπτες μεταξύ άλλων μπορούν να λάβουν μέρος σε μουσικές εκδηλώσεις, γευστικές δοκιμές, εκπαίδευση προσωπικού, παραδοσιακά γλέντια και πολύ ποιοτικό οίνο από τα 12 οινοποιεία του Νομού της Δράμας.

Η Δράμα γίνεται επίκεντρο του οινοτουρισμού για 9η χρονιά και εύχεται σε όλους «εις υγιείαν», με ανοιχτή πρόσκληση προς όσους και όσες εκτιμάνε ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά προϊόντα.