Σύλλογος Τριτέκνων Καβάλας: Ανοίγει (εκτάκτως) το γραφείο του για τα… Δημοτικά τέλη

Για δύο απογεύματα τα μέλη της διοίκησης θα βοηθήσουν τα μέλη του συλλόγου στη διαδικασία της αίτησης για την μείωση των τελών

Ανοικτό θα είναι (εκτάκτως) για δύο συνεχή απογεύματα το γραφείο του Συλλόγου Τριτέκνων της Καβάλας προκειμένου να εξυπηρετήσει τα μέλη του σχετικά με τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν και τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσουν για να αιτηθούν από τον Δήμο Καβάλας μείωση των Δημοτικών Τελών.

Η προθεσμία για τις αιτήσεις ξεκίνησε στην αρχή της εβδομάδας και θα λήξει την Παρασκευή 17/5, γι’ αυτό και ο σύλλογος αποφάσισε να βοηθήσει τα μέλη του την Τετάρτη (από τις 6 έως τις 9) και την Πέμπτη από τις 7 έως τις 9).

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Ο Σύλλογος Τριτέκνων Καβάλας ανταποκρινόμενος με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην έκτακτη ανάγκη που δημιουργήθηκε για τη διαδικασία μείωσης των Δημοτικών Τελών, θα ανοίξει εκτάκτως το γραφείο του συλλόγου την Τετάρτη το απόγευμα από τις 6 ως τις 9 και την Πέμπτη το απόγευμα από τις 7 έως τις 9. Την Παρασκευή 17/5 το απόγευμα το γραφείο θα παραμείνει κλειστό».

Τα γραφεία του συλλόγου βρίσκονται στην οδό Κων. Τσολάκη 21 (δίπλα σε γραφείο ΠΝΟΗΣ).