Άλεξ Χαντιτάτζι: Προσέφερε 4 μοτοσικλέτες στην Αστυνομία! Προσεχώς μόνιμος κάτοικος… Καβάλας!

Ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας στις δηλώσεις τόνισε ότι θα συνεχίσει να κάνει δωρεές σε δομές και θεσμούς της πόλης και ότι προτίθεται να εγκατασταθεί μόνιμα στην περιοχή – Τι είπε για το πρόγραμμα Hamptons Greece στην Αλάνα της Ν. Ηρακλείτσας

Την έμπρακτη στήριξή του στην Αστυνομία της Καβάλας έδειξε το πρωί της Τετάρτης 15/5 ο Άλεξ Χαντιτάτζι. Ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας που έγινε γνωστός στην περιοχή από την ενασχόλησή του με τον ΑΟΚ και ο οποίος θα υλοποιήσει το πρόγραμμα Hamptons Greece στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας, έκανε δωρεά 4 μοτοσυκλέτες στην Τροχαία της Καβάλας και τις παρέδωσε το πρωί της Τετάρτης 15/5 μπροστά από την Αστυνομική Διεύθυνση.

Στις δηλώσεις του κ. Χαντιτάτζι τόνισε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει δομές και θεσμούς της πόλης και επισήμανε ότι σκοπεύει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Καβάλα με την οικογένεια του. Όσο για το πρόγραμμα Hamptons Greece, επανέλαβε ότι έχει πουληθεί το 85% των σπιτιών και αυτά θα είναι έτοιμα το καλοκαίρι του 2026!

Για τη δωρεά τόνισε ότι «είναι σημαντική ημέρα για εμένα. Από τη στιγμή που είμαι αρκετό καιρό στην Καβάλα, είναι σημαντικό για εμένα να κάνω κάποια προσφορά στην πόλη. Το έργο της Αστυνομίας, που πολεμάει το έγκλημα, είναι πολύ δύσκολο. Προστατεύει τον κόσμο και είναι δίπλα του. Σήμερα είναι το πρώτο δείγμα της στήριξη που θέλω να δώσω σ’ αυτήν. Θα συνεχίσω να στηρίζω και άλλες δομές της περιοχής όπως για παράδειγμα το Νοσοκομείο, γιατί πιστεύω ότι υποστηρίζοντας τα, υποστηρίζω τον κόσμο της Καβάλας. Κι αυτό είναι σημαντικό για εμένα».

Στη συνέχεια επισήμανε ότι «η Καβάλα πλέον είναι το μέρος που δουλεύω και έχω τις επενδύσεις μου. Προγραμματίζω να μείνω στην Καβάλα, να φέρω την μητέρα και την οικογένεια μου εδώ. Αγαπώ την πόλη και την περιοχή και είμαι εδώ για να στηρίξω την Καβάλα», ενώ για τη δωρεά είπε ότι «αφορά 4 νέες μοτοσυκλέτες και δεν θα είναι η μοναδική. Είμαι σε επικοινωνία με την Αστυνομία και τον Αστυνομικό Διευθυντή και προτίθεμαι να καλύψω και άλλες ανάγκες που θα προκύψουν».

Τέλος για το πρόγραμμα Hamptons Greece ανέφερε ότι: «Προχωρά πολύ καλά. Μέχρι στιγμής έχει πουληθεί το 85% των σπιτιών. Οι πλειοψηφία των αγοραστών είναι από τον Καναδά, τις ΗΠΑ αλλά και άλλες χώρες όπως Τουρκία, Σουηδία, Γερμανία και Αγγλία. Όπως γνωρίζεται οι εργασίες κατασκευής έχουν ήδη ξεκινήσει και προγραμματίζεται να ολοκληρωθούν σε 2 χρόνια. Όπως πολύ καλά ξέρουν αυτοί που με γνωρίζουν, όταν βάλω κάτι στην καρδιά και το μυαλό μου το ολοκληρώνω. Το πρόγραμμα Hampton Greece αποτελεί την προτεραιότητά μου. Η πλειοψηφία των σπιτιών θα είναι έτοιμα τον Ιούνιο-Ιούλιο του 2026, ενώ ένας αριθμός 20 σπιτιών ενδεχομένως να είναι έτοιμος νωρίτερα».