Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός»: Η «τράπεζα» του πνεύματος εμπλουτίστηκε με νέα συλλογή βιβλίων [βίντεο]

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου δώρισε (και) στη Βιβλιοθήκη της Καβάλας εκατοντάδες ποιοτικά βιβλία

Την Τετάρτη 15 Μάϊου 2024 στις 18:00 στον 1ο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης και Μουσικής Εκπαίδευσης, Απόστολου Μουμτσάκη, πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανακοίνωση της νέας συλλογής βιβλίων που δώρισε στη βιβλιοθήκη το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε).

Για 12η συνεχή χρονιά το εν λόγω Ίδρυμα μέσω της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Future Library υλοποίησε τη δράση «Ανάπτυξη Συλλογών Δημόσιων και Δημοτικών βιβλιοθηκών» για το 2023, η οποία αφορά στον εμπλουτισμό των βιβλιοθηκών με νέες αξιόλογες εκδόσεις.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», καθώς και άλλες 20 Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες, μέσω της παραπάνω δράσης, εμπλούτισαν τη συλλογή τους με 309 ποιοτικά βιβλία η κάθε μία.

Την Παρασκευή 16 και τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 αντίστοιχα, τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης, τα βιβλία θα εκτεθούν στον 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης για τους φίλους του βιβλίου και της ανάγνωσης.

Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί θερμά το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε), καθώς και στο Future Library για την ευκαιρία που έδωσαν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης να αναβαθμίσει ποιοτικά τη συλλογή της.

Δείτε βίντεο από την παρουσίαση της δωρεάς των βιβλίων