Ο Γιάννης Κανίογλου ζωγραφίζει τη θάλασσα στη Δράμα

Ο εξαιρετικός ζωγράφος και καλλιτέχνης θα οργανώσει τον καλλωπισμό του εξωτερικού τοίχου του 10 ΔΣ της γειτονικής πόλης με ζωγραφιές και εικόνες από το βυθό της θάλασσας

Μετά τις δράσεις και παρεμβάσεις του σε πολλά σχολεία, πάρκα της Καβάλας και τις εξορμήσεις του σε πολλά άλλα σημεία της χώρας, ο Γιάννης Κανίογλου θα βρεθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη 12 και 13 Ιουνίου στη Δράμα και συγκεκριμένα στο 10ο  Δημοτικό Σχολείο, προκειμένου να συντονίσει και να οργανώσει τον καλλωπισμό του εξωτερικού τοίχου του Σχολείου. Με τη βοήθεια και τη συμμετοχή των μαθητών, των γονιών τους και των φίλων τους θα ζωγραφίσουν εικόνες του βυθού της θάλασσας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα καλλωπισμού και προφύλαξης του περιβάλλοντος χώρου του σχολείου.

Η ανακοίνωση της προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γεύσης Πουγιουκίδου αναφέρει:

«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας σας προσκαλεί την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου (8.30 πμ – 13.00) στη δράση για τη διαμόρφωση του εξωτερικού τοίχου του σχολείου.

Ο εξαιρετικός ζωγράφος και καλλιτέχνης Γιάννης Κανίογλου με τη βοήθεια μαθητών, δασκάλων και γονέων θα ζωγραφίσει τον εξωτερικό τοίχο του 10ου ΔΣ Δράμας, με θέμα τον βυθό της θάλασσας.

Μικροί και μεγάλοι, δάσκαλοι και γονείς, φίλοι συγγενείς και όσοι άλλοι επιθυμείτε, μπορείτε να φέρετε εκτυπωμένο το σκίτσο που επιθυμείτε / μπορείτε να ζωγραφίσετε με την καθοδήγηση του υπεύθυνου ζωγράφου (με θέμα το βυθό… από ένα βότσαλο μέχρι μια φάλαινα), ώστε να συμμετέχετε στη διαμόρφωση του εξωτερικού τοίχου του σχολείου μας.

Η δράση έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα καλλωπισμού και προφύλαξης του περιβάλλοντος χώρου του σχολείου τους, αλλά και σε θέματα καθαριότητας και συντήρησης των χώρων στους οποίους ζουν και παίζουν με τους συμμαθητές και τους φίλους τους.

Ο καθοδηγητής και οργανωτής της δράσης Γιάννης Κανίογλου θα μας βοηθήσει αφιλοκερδώς»!