Απίστευτο, κι όμως συνέβη στην Καλαμίτσα: Νεαροί ξήλωσαν ομπρέλα του Δήμου και άναψαν… φωτιά! [φωτογραφίες]

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα - Η παρέα των νεαρών έκαναν «ατμόσφαιρα» χρησιμοποιώντας την ξυλεία της ομπρέλας ως... καύσιμο!

Τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Ιουνίου 2024 σημειώθηκε ένα περιστατικό που μόνον θλίψη και οργή μπορεί να προκαλέσει, αφού θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως «μνημείο» αναλγησίας και παντελούς ενσυναίσθησης από μια ομάδα συνδημοτών μας.

Συγκεκριμένα, μία παρέα έξι νεαρών που βρίσκονταν τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καλαμίτσα, προφανώς θέλησε να κάνει «ατμόσφαιρα» –για να… «ζεσταθεί», ούτε λόγος, αφού οι θερμοκρασίες τη συγκεκριμένη περίοδο είναι αρκετά υψηλές– και, απουσία καύσιμης ύλης, αποφάσισαν να… «θυσιάσουν» μία ομπρέλα από αυτές που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Καβάλας για τους λουόμενους της Ακτής.

Χωρίς αιδώ και συστολή, οι έξι νεαροί έβγαλαν την ομπρέλα από τη βάση της, την «έριξαν» στην άμμο και άρχισαν να ξηλώνουν την ξυλεία της και να τη ρίχνουν στην αυτοσχέδια φωτιά τους!

Το γεγονός θα είχε περάσει απαρατήρητο εάν δεν είχε καταγραφεί από περίοικο που είδε τις φλόγες και έσπευσε να καταγράψει το κατάπτυστο περιστατικό με το κινητό του τηλέφωνο.

Δείτε φωτογραφίες από τη «δράση» των νεαρών: