Ο μοναδικός επιζών από το πολύνεκρο τροχαίο στην Ξάνθη: Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς είμαι ζωντανός

Ο 22χρονος Νίκος Μετοχιάτης σώθηκε εξαιτίας του εκσφενδονισμού του από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου τη στιγμή της σύγκρουσης με το λεωφορείο

Νωπή είναι ακόμα η θλίψη στην Ξάνθη για τους τέσσερις νέους, ηλικίας 20-25 ετών (δύο άνδρες και δύο γυναίκες) οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο το πρωί της Κυριακής 16 Ιουνίου 2024 όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο [διαβάστε εδώ].

Ο μοναδικός επιζών του αυτοκινήτου το οποίο κόπηκε στα δύο ο συνοδηγός, μόλις 22 ετών, Νίκος Μετοχιάτης, ο οποίος σώθηκε εξαιτίας του εκσφενδονισμού του από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου τη στιγμή της σύγκρουσης.

Η υγεία του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, με δεδομένο ότι τα τραύματά του δεν απειλούν τη ζωή του. Μέσω του evia online ο 22χρονος Ευβοιώτης Νίκος Μετοχιάτης, μίλησε για πρώτη φορά μετά από το τραγικό δυστύχημα, στέλνοντας το ακόλουθο μήνυμα: «Είμαι συγκλονισμένος και βαθιά στενοχωρημένος για τον θάνατο των φίλων μου. Έμαθα για τον άδικο χαμό τους χθες Δευτέρα. Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς είμαι ζωντανός. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου για την εξαιρετική φροντίδα του και όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για ‘μένα. Πάνω από όλα ευχαριστώ τους δύο αδερφικούς μου φίλους, τον Γιάννη και τον Δημήτρη Παπαγεωργίου. Ελπίζω σύντομα να είμαι τελείως καλά και να επιστρέψω στο αγαπημένο μου χωριό, για να ανταμώσουμε και πάλι».

Οι καρδιακοί του φίλοι, με τους οποίους συνομίλησε το evia online είπαν: «Ο Νίκος είναι από τα καλύτερα παιδιά. Έχει χαρακτήρα μάλαμα. Αρχές, αξίες και είναι πιστός φίλος. Τον αισθανόμαστε σαν αδερφό μας και προσευχόμαστε στον Θεό κάθε μέρα, να γίνει γρήγορα καλά και να είμαστε μαζί και δυνατοί όπως πριν. Πιστεύουμε ότι δεν θα αργήσει η ημέρα αυτή, που για όλους μας θα είναι γιορτή».

*Πηγή: thraki.com.gr