Οι Haha Nomads εκθειάζουν τις ομορφιές της Καβάλας [βίντεο]

Οι... ψηφιακοί νομάδες με τους χιλιάδες followers οι οποίοι γυρνάνε όλο τον κόσμο «γεύτηκαν» και τις ομορφιές της Καβάλας, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την πόλη και τα πέριξ αυτής

Ο Κωνσταντίνος και η Νίκη ή αλλιώς οι Haha Nomads με τους χιλιάδες followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, πέρασαν και από την πόλη της Καβάλας, αφού περιηγήθηκαν πρώτα στον Δήμο Παγγαίου, δηλώνοντας εντυπωσιασμένοι από τις ομορφιές του.

Οι… ψηφιακοί νομάδες δήλωσαν εξίσου εντυπωσιασμένοι και από την Καβάλα, το φαγητό και τη φιλοξενία των κατοίκων της, ενώ αυτό που τους μάγεψε ήταν το πόσο κοντά στην πόλη είναι δεκάδες παραλίες, οργανωμένες και μη, με πεντακάθαρα νερά και εύκολη πρόσβαση.

Δείτε την περιήγησή τους στην Καβάλα