Αρκούδες, τίγρεις και… μαμούθ στο κέντρο της Καβάλας

«Η εποχή των Παγετώνων», ένα θεματικό πάρκο στην καρδιά της πόλης κέντρισε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Αναμονή και για το στήσιμο του παγοδρομίου

Ένα ιδιαίτερο θέαμα αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου 2024 στο κέντρο της Καβάλας, όταν ήρθαν… αντιμέτωποι στην κεντρική πλατεία με… αρκούδες, τίγρεις και μαμούθ.

Ο λόγος για το θεματικό πάρκο με τίτλο «Η εποχή των Παγετώνων», το οποίο στήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας όπου θα παραμείνει για μερικές μέρες, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Το πάρκο στήθηκε πέριξ του συντριβανιού και περιλαμβάνει οχτώ προϊστορικά ζώα, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων που έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τα εκθέματα.

Παράλληλα, τις επόμενες μέρες θα στηθεί και το παγοδρόμιο στο κάτω μέρος της πλατείας Ελευθερίας, ως είθισται τα τελευταία χρόνια.