Χιλιάδες Καβαλιώτες αλλά και επισκέπτες της περιοχής μας αναμένεται να «πλημμυρίσουν» από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής 30 Μαΐου 2025 το κέντρο της Καβάλας για τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας».
Για τον λόγο αυτό, η Δημοτική Αρχή αποφάσισε, προς διευκόλυνση όλων, την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας του πάρκινγκ της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας μέχρι τα μεσάνυχτα.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής: «Το Τμήμα Ανάπτυξης και Τοπικής Οικονομίας του Δήμου Καβάλας ενημερώνει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης ότι για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε χώρους στάθμευσης στο κέντρο της Καβάλας, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας (Παρασκευή 30 Μαΐου), το πάρκινγκ της Δημοτικής Αγοράς θα παραμείνει ανοιχτό έως τις 24:00».