Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ της αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2025 στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ. Στεφάνου.
Εν συνεχεία, μετά την επιμνημόσυνη δέηση, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από Αρχές, φορείς και συλλογικότητες της Καβάλας στο Ηρώο της πόλης.
Στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής το «παρών» έδωσαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πασχαλίδης και Αγγελική Δεληκάρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Παναγιώτης Μαμτσαδέλης, ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς, εκπρόσωποι των προσφυγικών πολιτιστικών συλλόγων της Καβάλας και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΚ Original Καβάλας.
Δείτε φωτογραφίες






