Οι Iron Maiden έρχονται στην Αθήνα το Σάββατο 23 Μαΐου 2026 και χιλιάδες άνθρωποι ετοιμάζονται να βιώσουν μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία στο ΟΑΚΑ. Πριν από μερικά χρόνια, όμως, εκείνος που… έκλεψε τη δόξα από τη metal μπάντα ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος ο οποίος είχε μιλήσει στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, «ΣΗΜΕΡΑ» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, «επευφημώντας» τους Iron Maiden λόγω… Μεγάλου Αλεξάνδρου.
«Θέλω να πω και ένα ευχάριστο, επειδή ασχολούμαι με την τεχνολογία ιδιαίτερα… Μέχρι και οι Iron Maiden έχουν γράψει ένα εμβατήριον, ένα τραγούδι δικό τους, το Alexander the Great, εκεί ακριβώς το τραγούδι αυτό, αν το ακούσετε, λέει ότι ο Αλέξανδρος είναι Έλληνας, ότι μετέφερε τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική γλώσσα όπου είχε πάει και όχι μόνο αυτό, αλλά προετοίμασε και με την Ελληνική γλώσσα την έλευση του χριστιανισμού!».
Όσο για το αν και ο ίδιος ακούει Iron Maiden, είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Ναι όλους τους ακούω κι εγώ μέσα από αυτόν τον κόσμο είμαι!».