Επιτυχημένη η συμμετοχή της Καβάλας στην έκθεση της Ουτρέχτης

Πρώτο κέρδος η δωρεάν συμμετοχή στη δεύτερη έκθεση που ακολουθεί τον επόμενο μήνα με θέμα τον τουρισμό δραστηριοτήτων

Η πρώτη τουριστική έκθεση της χρονιάς έκλεισε σήμερα Κυριακή 15/01/2017 τις πύλες της. Πρόκειται για την τρίτη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση του κόσμου και φιλοξενήθηκε στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στην Ουτρέχτη και συνεπώς αποτελεί για την τουριστική αγορά έναν οδηγό για την εξέλιξη της χρονιάς.

Όπως αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου, η Καβάλα δεν θα μπορούσε να λείπει από το γεγονός αυτό.

Αναγνωρίζει, βέβαια, ότι τα αποτελέσματα θα φανούν κατά την διάρκεια της χρονιάς, όμως όπως λέει και ο λαός «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται».

Όσον αφορά την πρώτη αίσθηση της κ. Ιωσηφίδου, το ενδιαφέρον του κοινού για την περιοχή μας ήταν έντονο, όπως και των ανθρώπων της τουριστικής αγοράς. Η συμμετοχή της Καβάλας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην συγκεκριμένη έκθεση χαιρετίστηκε από τους υπεύθυνους του ΕΟΤ και επιβραβεύτηκε με τη δωρεάν συμμετοχή στη δεύτερη έκθεση που ακολουθεί τον επόμενο μήνα με θέμα τον τουρισμό δραστηριοτήτων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε για το φυλλάδιο με τα δημοτικά ποδήλατα που εδώ και λίγο καιρό έχουν περιέλθει στην δικαιοδοσία της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ. Επιπλέον, τα μεγαλύτερα τουριστικά blogs της Ολλανδίας δήλωσαν ότι θέλουν να αρχίσουν συνεργασία με την Καβάλα και να επισκεφθούν την περιοχή το συντομότερο. «Ελπίζω, όπως μπήκαμε με το δεξί στη νέα τουριστική χρονιά, έτσι και να συνεχίσουμε γιατί απλά “το αξίζεις Καβάλα”», αναφέρει η κ. Ιωσηφίδου.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αναρτημένες στον λογαριασμό της κ. Ιωσηφίδου στο facebook.