Το Επιμελητήριο Καβάλας στη Διεθνή Έκθεση Επίπλου της Άγκυρας

Υπουργείο της Τουρκίας καλύπτει τα έξοδα διαμονής σε στελέχη εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Έπιπλα σπιτιού, κρεβατοκάμαρες, παιδικά έπιπλα, τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες, πολυθρόνες και αξεσουάρ για έπιπλα

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, ενημερώνει ότι μεταξύ 30 Μαρτίου και 2 Απριλίου 2017 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνή Έκθεση «Ankara Furniture Fair» από την εταιρία İstanbul Trade Fairs Inc-Pozitif Fuarcılık Inc. στην Τουρκία (Άγκυρα), στο Ankara Congresium International Convention & Exhibition Centre – με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς:  Έπιπλα σπιτιού, κρεβατοκάμαρες, παιδικά έπιπλα, τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες, πολυθρόνες και αξεσουάρ για έπιπλα.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο της Τουρκίας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

  • Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (29 Μαρτίου 01 Απριλίου 2017) το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.
  • Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (29 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2017 – διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Έκθεσης εδώ.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτόν το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία. Oι εταιρίες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την  αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 20 Μαρτίου 2017 στο φαξ 2310 254 448 ή στο e-mail [email protected] (Turkish Consulate General, Commercial Attache Office, 43 Tsimiski Str., 546 23, Thessaloniki, Greece).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Καβάλας Enterprise Europe Network (Σούζη Μαυρομμάτη) τηλ. 2510 222212 (εσωτ. 4) και στο site του Επιμελητηρίου (εδώ).