«Παρών» δηλώνει ο εμπορικός κόσμος της Καβάλας στο Συλλαλητήριο της 7ης Απριλίου

Κάλεσμα αντίδρασης και συμμετοχής από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας σε όλα τα μέλη του

Με ανακοίνωσή του, ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο ενάντια στα νέα μέτρα που ετοιμάζεται να επιβάλλει η κυβέρνηση και το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, στις 19:30, στην πλατεία Καπνεργάτη.

«Διανύουμε την έβδομη συνεχή χρονιά της οικονομικής κρίσης και οι επαγγελματίες έχουμε φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης. Δεν επηρεάζεται μόνο το πορτοφόλι μας, το βιοτικό μας επίπεδο, ή η δουλειά μας, αλλά και η σωματική και ψυχική μας υγεία. Η ελληνική επιχειρηματικότητα βρίσκεται σε μία δίνη απόγνωσης, ενώ η κατάσταση  που επικρατεί στην αγορά, δεν αφήνει  περιθώρια αισιοδοξίας. Έχουμε ένα κράτος που λειτουργεί σαν τιμωρός της Ελληνικής επιχειρηματικότητας, όπως και κάθε Έλληνα με τους υπερτροφικούς φόρους, τα πρόστιμα , τις κυρώσεις και τις κατασχέσεις.

Μόνο το πρώτο δίμηνο του 2017 έχουμε 6.000 λουκέτα μικρών επιχειρήσεων, η δίκαιη ανάπτυξη που επαγγέλλεται η κυβέρνηση μοιάζει άπιαστο όνειρο και όλοι εμείς οι επιχειρηματίες δεν γνωρίζουμε από πού να πιαστούμε, τι κινήσεις να κάνουμε στη δουλειά μας, πώς να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε τις πρωτόγνωρες αυτές καταστάσεις. Νέες συνθήκες δημιουργούνται καθημερινά και ο πλέον αστάθμητος παράγοντας είναι το ίδιο το κράτος.

Απευθύνουμε κάλεσμα αντίδρασης στους συναδέλφους σε όλα αυτά που μεθοδεύονται για τη ζωή μας. Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή διαμαρτυρία και καλούμε όσους συναδέλφους μπορούν να βρίσκονται στην Πλατεία Καπνεργάτη στις 7.30 το απόγευμα για να φωνάξουμε ενάντια στα νέα βάρβαρα μέτρα που μας φέρνουν».