Συνάντηση του δημάρχου Παγγαίου με την προϊσταμένη του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Καβάλας

Ο Φίλιππος Αναστασιάδης συναντήθηκε με τη Ζαφειρία Κατσικέρη και τον προϊστάμενο του Γραφείου Εποπτείας Φυτικού Τομέα Νομού Καβάλας Βασίλη Αναγνώστου για τις ζημιές στα ελαιόδεντρα από τον παγετό

Συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα είχε τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου στο γραφείο του ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης με την προϊσταμένη του υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ Καβάλας Ζαφειρία Κατσικέρη και τον προϊστάμενο του Γραφείου Εποπτείας Φυτικού Τομέα Νομού Καβάλας Βασίλη Αναγνώστου αναφορικά με τις ζημιές που έχουν προκληθεί στο φυτικό κεφάλαιο (παραγωγή ελαιόδεντρων) από τις χιονοπτώσεις και τους ισχυρούς παγετούς που επικράτησαν στην περιοχή τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς και διάφορα θέματα που αφορούν τον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων.

Η κ. Κατσικέρη ανέφερε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε τα πορίσματα εκτίμησης να αποτυπώνουν με αντικειμενικότητα το μέγεθος της ζημιάς, με τον κ. Αναστασιάδη να τονίζει τη σημασία της διαρκούς και εποικοδομητικής συνεργασίας φορέων και αγροτών. Στο ίδιο πλαίσιο προγραμματίζεται το προσεχές διάστημα ενημερωτική συνάντηση με τους αγρότες, στην οποία θα δοθούν κατευθύνσεις για το πώς θα πρέπει να κινηθούν σχετικά με τις εκτιμήσεις ζημιών που προκλήθηκαν από τον παγετό.