Το «ευχαριστώ» του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας για τη Λευκή Νύχτα 2017

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος ευχαριστεί τους χορηγούς και τους διοργανωτές για την επιτυχή διοργάνωση της μεγάλης γιορτής και κυρίως τους χιλιάδες πολίτες που την στήριξαν έμπρακτα με την παρουσία τους στο κέντρο της Καβάλας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας εκφράζει τις απεριόριστες και ειλικρινείς ευχαριστίες του σε όλους όσοι εμπιστεύτηκαν, πίστεψαν και συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ 2017 (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ).

Συγκεκριμένα, ευχαριστεί θερμά για την οικονομική υποστήριξη την Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Καβάλας, τον Δήμο Καβάλας, το Επιμελητήριο και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, βασικούς συνδιοργανωτές και χρηματοδότες.

Ευχαριστεί τις υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας οι οποίες επιφορτίζονται τον κύριο όγκο των εργασιών και συγκεκριμένα την Τεχνική Υπηρεσία και το Τμήμα Καθαριότητας.

Ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση και το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας για την αμέριστη βοήθειά τους και συνεργασία όσον αφορά τις πεζοδρομήσεις και τις αντίστοιχες κυκλοφορικές ρυθμίσεις.

Ευχαριστεί για την συμμετοχή τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το τμήμα Σαμαρειτών και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Ευχαριστεί την εθελοντική κίνηση νεολαίας ACTION TEAM για την εθελοντική τους εργασία.

Επίσης ευχαριστεί τις επιχειρήσεις ΚΤΙΖΗΝ, REMAX και φροντιστήριο ΜΕΘΟΔΙΚΟ σαν χορηγούς για τους αγώνες μπάσκετ.

Το ζαχαροπλαστείο MARMELO, τα super market ΓΙΑΛΙΔΗ και ΜΑΣΟΥΤΗ και το αρτοποιείο ΦΕΛΛΑΧΙΔΗ για την ευγενική τους χορηγία σε νερά, σάντουιτς, χυμούς, τυροπιτάκια  και κρουασάν προς τα παιδιά που συμμετείχαν στα αγωνίσματα.

Τέλος ευχαριστεί όλους τους Καβαλιώτες για την αγάπη τους και τη συμμετοχή τους σε αυτή την γιορτή που έγινε πλέον θεσμός για την πόλη μας.