Κοινωνική Συμμαχία: Πανηγυρίζουν για μια επένδυση την οποία είχαν… καταψηφίσει

Με αφορμή τα πρόσφατα εγκαίνια του έργου στο Ερατεινό η παράταξη τους Περιφερειακού Συμβουλίου της ΠΑΜ-Θ καταλογίζει στη διοίκηση της Περιφέρειας ανάπτυξη των... κορδελών, των ψαλιδιών και των φωτογραφιών

Για υποκρισία της Διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και για «πανηγυρισμούς της για επενδύσεις που έγιναν, αλλά “αυτοί” δεν ήθελαν» κάνει λόγο η παράταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΠΑΜ-Θ Κοινωνική Συμμαχία για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με σχετική ανακοίνωσή της.

Αφορμή στάθηκαν τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων της Selecta Hellas στο Γεωθερμικό Πεδίο του Ερατεινού (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ) με την παράταξη να «καταλογίζει» στη διοίκηση Μέτιου όνειρα ανάπτυξης για… «Κορδέλες, Ψαλίδια και Φωτογραφίες», ενώ κάνει λόγο και για οικειοποίηση έργων.

Η ανακοίνωση της Κοινωνικής Συμμαχίας για την επένδυση στο Ερατεινό

«Παλιά μας τέχνη κόσκινο…..»  λέει ο λαός μας.

«Μανούλες» στην οικειοποίηση έργων η Διοίκηση της Α.Μ.Θ. Πανηγυρίζουν για επένδυση, στο Ερατεινό Καβάλας, που με απόφασή  τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο τον Νοέμβριο του 2015 είχαν καταψηφίσει και σήμερα φωτογραφίζονται (στη νέα μονάδα) ως Τιμητές της Ανάπτυξης!!!

Για την ιστορία αναφέρουμε μόνο… τις 2 αρνητικές αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, (υπ’ αριθμ. 152/2015 και 163/2015) για την μη παραχώρηση έκτασης για υλοποίηση επένδυσης Ανθοκομικής Μονάδας Θερμοκηπίων στο Ερατεινό Καβάλας. (Σύσσωμη η παράταξη της Διοίκησης καταψήφισε την παραχώρηση για την επένδυση, ενώ η Παράταξή μας και το σύνολο της Αντιπολίτευσης ήταν Υπέρ της παραχώρησης της Έκτασης και της υλοποίησης της Επένδυσης).

«Κάποιοι» έτσι ονειρεύονται την Ανάπτυξη… «Κορδέλες, Ψαλίδια και Φωτογραφίες»!!!