Λευκή Νύχτα στην Ελευθερούπολη: «Λαοθάλασσα» και μια μεγάλη γιορτή που «θεσμοποιείται» (φωτογραφίες)

Τα είχε όλα η γιορτή της αγοράς που «κατέβασε» όλο τον δήμο Παγγαίου στην Ελευθερούπολη, ενώ οι Imam Baildi με τους ιδιαίτερους ήχους τους έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τη βραδιά

«Βούλιαξε» από κόσμο το κέντρο της Ελευθερούπολης με επίκεντρο την οδό Φρίξου Παπαχρηστίδη, η οποία πεζοδρομήθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης της Λευκής Νύχτας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017.

Ανοιχτά καταστήματα που έκαναν ειδικές τιμές στους καταναλωτές, ασφυκτικά γεμάτες καφετέριες και μπαράκια, ποικίλες δράσεις, όπως show με φωτιές, παντομίμα, πυροτεχνήματα και τυμπανοκρουσίες από τους Fasarioso, αλλά και η μεγάλη συναυλία των Imam Baildi συνέθεσαν το γιορτινό σκηνικό.

Ο κόσμος συνέρρεε από νωρίς το απόγευμα στους δρόμους της πρωτεύουσας του δήμου Παγγαίου, προμηνύοντας αυτό που θα ακολουθούσε, ήτοι μια διοργάνωση ακόμα πιο επιτυχημένη από την προηγούμενη και χωρίς… επισφάλεια θα μπορούσε κανείς να πει ότι οδεύει στο δρόμο του θεσμού.

Από το γιορτινό κλίμα δε θα μπορούσε να λείπει και ο Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης, ο οποίος βραβεύτηκε από τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη και το Δημοτικό Συμβούλιο για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ «Τάσος Χαραλαμπίδης» και για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στην Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης που σηματοδοτεί την επάνοδό του στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ.

Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον κόσμο να γίνεται μια παρέα, ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη Λευκή Νύχτα στην Ελευθερούπολη και τη συναυλία των Imam Baildi.