Ημερίδα για τα χρηματοδοτικά εργαλεία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από το Επιμελητήριο Καβάλας

Κεντρικός ομιλητής ο πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΕΑΝ Α.Ε. Κωνσταντίνος Γαλιάτσος ο οποίος θα μιλήσει για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκων II» την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 στις 19:00 στο Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα σε συνεργασία με την ΕΤΕΑΝ Α.Ε. και κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΕΑΝ Α.Ε. Γαλιάτσο Κωνσταντίνο, με θέμα: Έναρξη προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ οίκων II» και χρηματοδοτικά εργαλεία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Καβάλας.

Βασικά θέματα που θα αναπτυχθούν

  1. Το πρόγραμμα εγγυήσεων τραπεζικών δανείων από το ΕΤΕΑΝ και τα οφέλη του για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις
  2. Τα βασικά χαρακτηριστικά του Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΙΙ (ΤΕΠΙΧ ΙΙ)
  3. Τα βασικά χαρακτηριστικά του Ταμείου Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ (ΤΕΚΟΙΚ ΙΙ) και ποιες είναι οι κυριότερες διαφορές του από το προηγούμενο πρόγραμμα (ΤΕΞΟΙΚ Ι)
  4. Τι είναι μικροπιστώσεις, ποιους αφορούν και με ποιον τρόπο υλοποιούνται
  5. Τι είναι το Ταμείο Επιχειρηματικών Συμμετοχών, ποια είναι τα επιμέρους Ταμεία του, πως λειτουργεί και ποιες επιχειρήσεις αφορά

Η ΕΤΕΑΝ ΑΕ (Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης) ανήκει στον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό χώρο με αντικείμενο τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και διαχείριση στοχευμένων χρηματοδοτικών δράσεων με εφαρμογή σύγχρονων χρηματοοικονομικών εργαλείων που προωθούνται μέσω των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις όλων των κλάδων της εγχώριας οικονομικής δραστηριότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΕΤΕΑΝ εδώ ή με το Επιμελητήριο Καβάλας Enterprise Europe Network, κα Σούζη Μαυρομμάτη τηλ. 2510 222212 εσωτ. 4 , Χάρη Ντούπη εσωτ. 11 και στο site του Επιμελητηρίου εδώ.