77 προσλήψεις από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Διαβάστε πού και μέχρι πότε μπορείτε να καταθέσετε την αίτησή σας

ΟΠεριφερειάρχης ΑΜ-Θ ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικού αριθµού εβδοµήντα επτά (77) ατόµων µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (µέχρι 60 ηµεροµίσθια και έως της εγκεκριµένης διάθεσης πίστωσης ) στις ελαιοκοµικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράµµατος καταπολέµησης του δάκου της ελιάς για τις εξής κατά αριθµό ατόµων και ειδικότητες:

  • 15 ΠΑΓΙ∆ΟΘΕΤΕΣ 
  • 1 ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ 
  • 61 ΨΕΚΑΣΤΕΣ 

Διαβάστε την προκήρυξη εδώ

 

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση µε συνηµµένα τα αναφερόµενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εθνικής Αντίστασης 20 ∆ιοικητήριο τ.κ. 65110 Καβάλα, απευθύνοντάς τη στη ∆/νση Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής ή στο γραφείο Αγροτικής Οικονοµίας (πρώην ΓΓΑ Θάσου) στον Λιµένα (τηλ. επικοινωνίας: 25930 22850).

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ηµερολογιακές ηµέρες και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο κατάστηµα της υπηρεσίας µας (Ταχ. ∆/νση Εθνικής Αντίστασης 20 ∆ιοικητήριο τ.κ.65110 Καβάλα) και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος Καβάλας.

Κατεβάστε το έντυπο της αίτησης εδώ