Λουτρά Ελευθερών: Γνωστός επιχειρηματίας αναλαμβάνει την εκμετάλλευσή τους

Ένας και μοναδικός ενδιαφερόμενος εμφανίστηκε στο διαγωνισμό για την εκμίσθωση-Την Τρίτη συνεδριάζει η ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΕ προκειμένου να εγκρίνει και τυπικά την πρόταση και να γίνει το μεγάλο βήμα της επένδυσης

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2017 ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση των Λουτρών Ελευθερών και των εγκαταστάσεων που περιλαμβάνονται στο χώρο.

Όπως δήλωσε στο KAVALA POST ο πρόεδρος της ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΕ Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, υπήρξε ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό, ωστόσο κατατέθηκε μια προσφορά από έναν επενδυτή που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας.

Ο κ. Ιωσηφίδης διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για έναν σοβαρό και γνωστό επιχειρηματία, εξ ου και η έγκριση της πρότασής του από την αρμόδια Επιτροπή του Διαγωνισμού, με τον πρόεδρο της ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΕ να προσθέτει ότι έχουν καταβληθεί πολλές και επίπονες προσπάθειες προκειμένου να αξιοποιηθεί ένα μεγάλο κεφάλαιο του ιαματικού και θεραπευτικού τουρισμού όχι μόνο της Καβάλας, αλλά όλης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΕ προκειμένου μελετήσει και να εγκρίνει και τυπικά την πρόταση της Επιτροπής του διαγωνισμού που αφορά το φάκελο του επενδυτή και να γίνει έτσι ένα μεγάλο βήμα προς την αξιοποίηση και εκμετάλλευση των Λουτρών Ελευθερών.