Στο «σφυρί» το «σπίτι του Στρατηγού» στην Παναγία

Το Ταμείο Εθνικής Άμυνας μισθώνει το ακίνητο σε ιδιώτη για 20+20 χρόνια με τιμή εκκίνησης μισθώματος στις 4.000 ευρώ μηνιαίως - Διαβάστε ολόκληρη τη Διακήρυξη του Διαγωνισμού

Ένα από τα πλέον προνομιακά -λόγω της θέσης του που προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στο λιμάνι της Καβάλας- ακίνητα της συνοικίας της Παναγίας, το γνωστό σε όλους τους Καβαλιώτες ως «Το σπίτι του Στρατηγού» μισθώνεται από τον Στρατό σε ιδιώτη για είκοσι χρόνια μέσα από μια διαδικασία ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού που πρόκειται να διενεργηθεί την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017.

Το «Σπίτι» ανήκει στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ), βρίσκεται επί της οδού Θεοδώρου Πουλίδου 62, έχει συνολική επιφάνεια οικοπέδου 867,00 τμ και κτίσματος 612,40 τμ. Η αντικειμενική του αξία είναι €317.424,39 και η τιμή εκκίνησης του ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού έχει οριστεί στις €48.000 ως ετήσιο μίσθωμα, δηλαδή, €4.000 το μήνα. Η χρονική διάρκεια της μίσθωσης έχει οριστεί σε είκοσι (20) χρόνια από την ημερομηνία υπογραφής του μισθωτηρίου με δυνατότητα παράτασης για άλλα είκοσι.

ΟΔημόσιος Ηλεκτρονικός Πλειοδοτικός διαγωνισμός θα διενεργηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΥΠΕΘΑ/ΥΠΑΑΠΕΔ, από τις 13:00 έως τις 16:00 της Παρασκευής 4 Αυγούστου 2017. Οι συμμετέχοντες θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά οικονομικές προσφορές και θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την ανώτατη μέχρι εκείνη τη στιγμή προσφορά, την αντίστοιχη κατάταξή τους και να προσφέρουν ανώτερο τίμημα κατά το οριζόμενο βήμα, το οποίο ορίζεται στο 2% επί της προηγούμενης ανώτερης οικονομικής προσφοράς (π.χ. 48.000 + 2%).

Διαβάστε ολόκληρη τη Διακήρυξη για «Το σπίτι του Στρατηγού» εδώ