Λιμάνι Καβάλας όπως λέμε… λιμάνι Πειραιά (φωτογραφίες, βίντεο)

Οι επιβάτες που γέμισαν το «Απόστολος Παύλος» αναμένοντας το «Νήσος Ρόδος» δεν άφησαν πίσω τους μόνο... σκόνη αλλά και πολλούς συμβολισμούς για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης και φυσικά... ευρώ

Οι… ορδές ταξιδιωτών που έφευγαν το βράδυ του Σαββάτου 5 Αυγούστου 2017 από το λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» για τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου με το «Νήσος Ρόδος» της Hellenic Seaways (διαβάστε σχετικά εδώ) είχε πολλούς συμβολισμούς, αλλά και οφέλη για την Καβάλα, καθώς οι πάνω από 2.000 ταξιδιώτες δεν άφησαν πίσω τους μόνο… σκόνη, αλλά και λεφτά.

Το πιο σημαντικό, δε, είναι ότι πιστοποιήθηκε στην… πράξη ότι το λιμάνι της Καβάλας είναι ένα κομβικό σημείο για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, όσον αφορά την τουριστική ανάπτυξη. Και το φαινόμενο θα επαναληφθεί τα επόμενα Σαββατοκύριακα (ας μην ξεχνάμε ότι όσοι έφυγαν… θα επιστρέψουν πάλι δια μέσου της Καβάλας).

Και οι άντρες (και γυναίκες) του Λιμενικού ανταποκρίθηκαν τα μέγιστα στη ρύθμιση της κίνησης και στην μείωση της ταλαιπωρίας των επιβατών. Σαφώς τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, αλλά τηρουμένων των μέσων και των συνθηκών, τα πράγματα κύλησαν άριστα.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν θυμίζουν εικόνα από το… λιμάνι του Πειραιά κατά την έξοδο των Αθηναίων. Και όλοι ελπίζουν να μην είναι και οι τελευταίες. Το αξίζει το λιμάνι, η Καβάλα, ο τουρισμός

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την κίνηση στο λιμάνι της Καβάλας.