«Λιμάνι της εβδομάδας» το λιμάνι της Καβάλας για το Δίκτυο MedCruise

Παγκόσμια διαδικτυακή προβολή του «Απόστολος Παύλος» ως προορισμό κρουαζιέρας από την Ένωση Λιμένων Κρουαζιέρας της Μεσογείου

Το MedCruise, η Ένωση Λιμένων Κρουαζιέρας της Μεσογείου ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1996 με σκοπό να προωθήσει την ανάπτυξη του Τουρισμού Κρουαζιέρας στη Μεσόγειο. Σήμερα, η Ένωση «μετράει» 72 ενεργά μέλη που εκπροσωπούν περισσότερα από 100 λιμάνια και πάνω από 30 «συνεργάτες» (εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη Ναυτιλία, ατζέντηδες κτλ.).

Κάθε εβδομάδα, η ιστοσελίδα του MedCruise (επισκεφθείτε την εδώ) επιλέγει να προβάλλει ένα από τα λιμάνια-μέλη της. Για την εβδομάδα 14 έως 20 Αυγούστου 2017 αυτό το λιμάνι είναι το «Απόστολος Παύλος» της Καβάλας, αφού ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας είναι μέλος της Ένωσης.

Για το «λιμάνι της εβδομάδας» η MedCruise κρατάει μια ειδική, προνομιακή θέση στην πρώτη σελίδα (Home Page) του site της, ενώ το περιεχόμενο στο οποίο «οδηγεί» και το οποίο περιλαμβάνει επιλεγμένες φωτογραφίες αλλά και βασικές χρηστικές πληροφορίες (από τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν στα πλοία μέχρι στοιχεία επικοινωνίας των υπευθύνων) αποστέλλεται μέσω e-mail ως ενημερωτικό Newsletter σε όλους τους πράκτορες κρουαζιέρας παγκοσμίως!

Δείτε την ανάρτηση της MedCruise για το Λιμάνι «Απόστολος Παύλος» της Καβάλας εδώ:

Κεντρική φωτό: artware.gr