Ένα από το πιο πολυτελή γιοτ στον κόσμο έχει «δέσει» στο λιμάνι της Καβάλας (φωτογραφίες)

Μέχρι και... Jeep προσφέρει το υπερπολυτελές και υπερσύγχρονο γιοτ EXUMA για περιπέτειες εκτός θαλάσσης-Στο «στόχαστρο» του πολυτελούς τουρισμού κρουαζιέρας έχει μπει για τα καλά το λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος»

Ένα από τα πιο πολυτελή γιοτ στον κόσμο βρίσκεται στο λιμάνι της Καβάλας από την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017. Πρόκειται για το 50 μέτρων EXUMA το οποίο πλέει με σημαία Μάλτας και κάνει κρουαζιέρα στα νερά της Μεσογείου, ενώ πριν καταπλεύσει στην Καβάλας βρέθηκε στη Θάσο και συγκεκριμένα στην Χρυσή Αμμουδιά.

Το συγκεκριμένα σκάφος έχει «σαρώσει» από το 2010, έτος όπου κατασκευάστηκε, τα βραβεία για το design του και για τις πολυτελείς ανέσεις που προσφέρει. Το γιοτ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 9 άτομα στις 5 υπερπολυτελείς καμπίνες τις οποίες διαθέτει και πάνω από 9 άτομα προσωπικό, ενώ ανάμεσα στις υπηρεσίες που μπορεί να απολαύσει ο φιλοξενούμενος είναι jacuzzi, γυμναστήριο, εξοπλισμό για θαλάσσια σπορ και ένα πολυτελές… Jeep για εξορμήσεις εκτός θαλάσσης.

Αν το σκέφτεστε να το νοικιάσετε για μια βδομάδα, πάντως, να ξέρετε ότι οι τιμές είναι λίγο… τσιμπημένες: Μια κρουαζιέρα 7 ημερών ξεκινάει από 189.000 ευρώ κι αυξάνεται ανάλογα με τις ανέσεις που θέλει ο πελάτης. Άλλωστε η πολυτέλεια… κοστίζει.

Και μπορεί για τους περισσότερους να είναι πολυτέλεια έστω και μιας ώρας κρουαζιέρα με το εν λόγω σκάφος, για το λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» ο πολυτελής τουρισμός κρουαζιέρας δεν είναι… πολυτέλεια, τουναντίον, τείνει να γίνει μια πιο σταθερή, έως και μόνιμη κατάσταση, με όλο και περισσότερα γιοτ να το επισκέπτονται.