Είναι οριστικό: Ο Μάρκος Δέμπας «κατεβαίνει» για πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν μετά τις 28 Αυγούστου 2017 από τον ίδιο και τους συνεργάτες του - Πρόθεση για ανανεωμένο ψηφοδέλτιο σε ποσοστό πάνω από 50%

Οκύβος ερρίφθη. Μετά από αρκετούς μήνες διαβουλεύσεων και παραφιλολογίας, ο Μάρκος Δέμπας θα διεκδικήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο την προεδρία του Επιμελητηρίου Καβάλας, ηγούμενος του σχήματος που διοικεί το «σπίτι» των επιχειρηματιών του νομού εδώ και σχεδόν οκτώ χρόνια. Η υποψηφιότητα Δέμπα έχει «κλειδώσει» εδώ και λίγα 24ωρα και, σύμφωνα με πληροφορίες του KAVALA POST, θα ανακοινωθεί επισήμως την ερχόμενη εβδομάδα σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο υποψήφιος, πλαισιωμένος από μέλη της «ομάδας» του, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο Επιμελητήριο Καβάλας, μετά από αλλεπάλληλες αναβολές, θα πραγματοποιηθούν τελικά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου 2017 (με πιθανότερο το τριήμερο 14-16) με κάλπες να «στήνονται» για δύο μέρες στην Καβάλα και για μία μέρα στη Θάσο.




Την υποψηφιότητα Δέμπα στηρίζει και ο νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άγγελος Τσατσούλης, η άποψη του οποίου έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επικράτηση του ονόματος ως «διαδόχου» στην ηγεσία της παράταξης. Ο νέος συνδυασμός, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, θα είναι ανανεωμένος σε ποσοστό πάνω από 50 με 60% σε σχέση με τις τελευταίες εκλογές, αφού ο Μάρκος Δέμπας φιλοδοξεί να φέρει νέο «αίμα» στις τάξεις του Επιμελητηρίου Καβάλας.