Η Καβάλα ανάμεσα στους φθηνότερους ελληνικούς προορισμούς για «τουρισμό Σαββατοκύριακου»

Το travelstyle.gr τη συγκαταλέγει στα πρώτα city break της νέας φθινοπωρινής σεζόν μαζί με τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά, τον Βόλο και την Καλαμάτα με γνώμονα την ομορφιά και τις προσιτές τιμές

Η Καβάλα βιώνει φέτος μια από τις πιο παραγωγικές τουριστικές χρονιές και το… δείχνει σε όλα τα επίπεδα. Αυτή τη φορά σειρά είχε μια διάκριση στον «τουρισμό του Σαββατοκύριακου»

Συγκεκριμένα, το travelstyle.gr συγκαταλέγει την Καβάλα στα πρώτα city break της νέας σεζόν (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος) μαζί με τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά, τον Βόλο και την Καλαμάτα, με κριτήρια την ομορφιά και τις προσιτές τιμές στη διαμονή, στη φθηνή αεροπορική μετακίνηση, στο φαγητό και στη διασκέδαση.

Το αφιέρωμα στις σύντομες φθινοπωρινές αποδράσεις κάνει λόγο για την «πιο κοσμοπολίτικη πλευρά της Μακεδονίας, στα σοκάκια της αμφιθεατρικά χτισμένης πόλης».




Όπως αναφέρεται στο άρθρο: «Οι βόλτες ξεκινούν από την Παλιά Πόλη, από τις Καμάρες και τα αρχοντόσπιτα μέχρι το Ιμαρέτ και το Κάστρο της Καβάλας και συνεχίζονται στην παραλία, για παραθαλάσσιους περιπάτους ή στην περιοχή των Σφαγείων, για ουζάκι και υπέροχους μεζέδες.

»Φυσικά, αν ο καιρός το επιτρέπει, θα εξορμήσετε μέχρι τις παραλίες της πόλης για τις τελευταίες βουτιές. Η πιο κοντινή επιλογή είναι η Καλαμίτσα, ουσιαστικά μέσα στην πόλη, ενώ δική μας αγαπημένη παραλία είναι οι Αμμόλοφοι με το υπέροχο χρώμα νερών και την… τριπλή αμμουδιά».

Όσον αφορά τη διαμονή, το site ξεχωρίζει 4 από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της πόλης, εστιάζοντας στις ανέσεις και στην ποιότητα που προσφέρουν στη διαμονή και στις πολύ προσιτές τιμές.