Δείτε φωτογραφίες από το Περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην 82η ΔΕΘ

Μάρμαρα, ζεόλιθος, κρασί, μετάξι, μέλι, λάδι αλλά και υποδομές, επενδύσεις και καινοτομία προβάλλονται στη Διεθνή Έκθεση

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συμμετέχει και φέτος στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017, προβάλλοντας τα βασικά πλεονεκτήματα της περιοχής μέσα από ένα καλοστημένο και αισθητικά άρτιο περίπτερο που φιλοδοξεί να τραβήξει τα βλέμματα των επισκεπτών της ΔΕΘ.

Στο επίκεντρο βρίσκονται οι βασικές πλουτοπαραγωγικές πηγές του τόπου μας: μάρμαρα, ζεόλιθο, κρασί, μετάξι, μέλι, λάδι και αγροδιατροφικά προϊόντα δευτερογενούς τομέα. Ταυτόχρονα, προβάλλονται ενδεικτικά σημαντικά έργα υποδομών αλλά και επενδύσεις σε επιχειρήσεις παραγωγής καινοτόμων προϊόντων της Περιφέρειας με στόχο την προώθηση των εμπορικών και εξαγωγικών συναλλαγών των επιχειρήσεων της περιοχής.

Το περίπτερο της Περιφέρειας βρίσκεται στο Pavillion 6, Stand 1 και θα λειτουργεί καθημερινά κατά της ώρες της έκθεσης: (Σάββατο και Κυριακή 9 &10/9 καθώς και 16 & 17/9/2017: 10:00 – 22:00 και Καθημερινές: 16:00 – 22:00)