Το Open Coffee Kavala επιστρέφει!

Διαβάστε πότε θα γίνει η φθινοπωρινή συνάντηση της ομάδας και πώς να «κλείσετε» τη θέση σας για να ακούσετε για τις νέες επιχειρηματικές κινήσεις νέων της περιοχής μας

Το Οpen Coffee Kavala μετά την τελευταία επιτυχημένη συνάντηση του περασμένου Μαΐου (διαβάστε σχετικά εδώ) «φόρτισε» μπαταρίες το καλοκαίρι και επιστρέφει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο Kavala Urban Center, το οποίο στεγάζεται στη Δημοτική Καπναποθήκη στην πλατεία Καπνεργάτη. Θέμα της συνάντησης: «Πρωτοβουλίες νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη».

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30 και μετά το τέλος των ομιλιών θα υπάρχει χρόνος για networking σε μέρος που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ποιοι θα μιλήσουν;

Στην φθινοπωρινή συνάντηση στη σκηνή του Open Coffee Kavala τέσσερις φιλόδοξοι και δημιουργικοί νέοι θα μοιραστούν με όσους παραβρεθούν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στη Δημοτική Καπναποθήκη τι ετοιμάζουν τον προσεχή χειμώνα στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Αντώνης Σπυριδάκης | Lead Organiser at Startup Weekend Kavala
H Καβάλα στο επίκεντρο της επιχειρηματικότητας με το Startup Weekend. Τι πρόκειται να συμβεί; Γιατί να συμμετέχει κάποιος; Ερωτήσεις που μπορεί να τις απαντήσει ο διοργανωτής του πρώτου Startup Weekend στην πόλη της Καβάλας.

Δημήτρης Γιαννακούδης | Xanthi TechLab Coordinator
Η ομιλία του θα παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα s.t.e.a.m του Xánthi TechLab καθώς και το διαγωνισμό First Lego League που θα είναι υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Το First Lego league είναι εκπαιδευτική ρομποτική και απευθύνεται σε ομάδες από όλη την περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Κασσιανή Νικολοπούλου & Ανδρέας Σένδρος | ΣΦΗΜΜΥ Organising Team
“Εngineers have no limits”: Η Κασσιανή και ο Ανδρέας θα μας παρουσιάσουν το μεγαλύτερο φοιτητικό συνέδριο Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών στην Ελλάδα. Το ΣΦΗΜΜΥ θα διεξαχθεί στην Ξάνθη στις 27–29 Οκτωβρίου 2017.

Είσαι νέος με πρωτότυπες ιδέες; Ψάχνεις τους τρόπους να τις υλοποιήσεις; Τότε σίγουρα πρέπει να παραβρεθείς στην φθινοπωρινή συνάντηση του Open Coffee Kavala. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή, χωρίς κόστος συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους. Kλείσε τη θέση σου εδώ