Ο Μάρκος Δέμπας παρουσιάζει τα «όπλα» του για τη διεκδίκηση της προεδρίας του Επιμελητηρίου Καβάλας

Ο νυν αντιπρόεδρος παρουσιάζει τον συνδυασμό του την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 με το βλέμμα στις εκλογές οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο Κυριακή 10, Δευτέρα 11 και Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 σε Θάσο και Καβάλα

Αοι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Καβάλας θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο Κυριακή 10, Δευτέρα 11 και Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 σε Θάσο και Καβάλα και η προετοιμασία των παρατάξεων οι οποίες θα λάβουν μέρος μπαίνει στην τελική ευθεία.

Η αρχή γίνεται με τον νυν αντιπρόεδρο Μάρκο Δέμπα ο οποίος θα διεκδικήσει την προεδρία του Επιμελητηρίου Καβάλας, ηγούμενος του σχήματος που διοικεί το «σπίτι» των επιχειρηματιών του νομού εδώ και σχεδόν 8 χρόνια. Η υποψηφιότητα Δέμπα έχει «κλειδώσει» εδώ και περίπου ενάμιση μήνα και θα ανακοινωθεί επισήμως την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο Γαλαξία στην Καβάλα στις 12:00.

Θυμίζουμε ότι η διαδικασία εκλογής των 21 αιρετών μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου που θα προκύψει παρουσιάζει φέτος αρκετές αλλαγές σε σχέση με περασμένες εκλογικές «μάχες» με το «κλειδί» αυτήν τη φορά να είναι η εγγραφή μιας επιχείρησης στο ΓΕΜΗ.

Διαβάστε περισσότερα για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Καβάλας και ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου εδώ.