Αναπτυξιακή κίνηση-ματ από το Παγγαίο: Η Πολεοδομία του δήμου αναλαμβάνει την έκδοση πολεοδομικών αδειών

Λύση-«ανάσα» στο «φρακάρισμα» με «επιστράτευση» των στελεχών της Υπηρεσίας-Την είδηση μετέφερε μέσω facebook ο Φίλιππος Αναστασιάδης

Τρόπο να «ξεκολλήσει» από το τέλμα έναν «πονεμένο» αναπτυξιακό τομέα ελέω κρίσης φαίνεται ότι βρήκε ο δήμος Παγγαίου και ο δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης με τους συνεργάτες του.

Ο λόγος για τις πολεοδομικές άδειες-οι οποίες άπτονται πολλών επαγγελμάτων-με τον κ. Αναστασιάδη να ανακοινώνει αργά το βράδυ της Τρίτης 3 Οκτωβρίου 2017 με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι η Πολεοδομία του δήμου Παγγαίου αναλαμβάνει την έκδοση πολεοδομικών αδειών, καθώς «οι εξελίξεις τρέχουν γρήγορα και οι προκλήσεις πολλαπλασιάζονται. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε άλλο χρόνο», όπως έγραψε ο ίδιος, ευχαριστώντας, παράλληλα, τα στελέχη-υπαλλήλους της Υπηρεσίας «για την κατανόησή τους».

Μ’ αυτόν τον τρόπο η διοίκηση του δήμου Παγγαίου επιχειρεί να δώσει ώθηση στην οικοδομική δραστηριότητα η οποία από το 2010 και μετά παρουσιάζει κάθετη πτώση, φτάνοντας, πλέον, στο ναδίρ.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση του δημάρχου Παγγαίου.

Την εν λόγω εξέλιξη σχολίασε-επίσης μέσω facebook-και ο αντιδήμαρχος Καβάλας Δημοσθένης Τουλκίδης, κάνοντας λόγο για «καλά νέα» και για μια απόφαση η οποία ελήφθη «μετά από πολύ κόπο και θα βοηθήσει τρομερά την Πολεοδομία της Καβάλας», ευχόμενος τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσουν η Θάσος και ο Νέστος «για να ενισχύσουμε με συντονισμένη προσπάθεια την ανάπτυξη, την ιδιωτική πρωτοβουλία και τις επενδύσεις στον Νομό».

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση.