Ο Μάρκος Δέμπας λαμβάνει νέα «Επιχειρηματική Πρωτοβουλία»: Επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού ενόψει των εκλογών στο Επιμελητήριο [φωτογραφίες]

Ο απερχόμενος αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου της Καβάλας παρουσίασε την «ταυτότητα» του συνδυασμού, ορισμένα από τα ονόματα που τον απαρτίζουν, καθώς και τους βασικούς στόχους της ομάδας

Τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Πρωτοβουλία. Στηρίζω-Τολμώ-Επιχειρώ» παρουσίασε το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου 2017 ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας ενόψει των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν 10-12 Δεκεμβρίου 2017 σε Θάσο και Καβάλα για να εκλέξει ο επιχειρηματικός κόσμος του Νομού τον νέο του πρόεδρο.

«Επιδιώκουμε ένα δυναμικό και διεκδικητικό Επιμελητήριο, για ένα καλύτερο επιχειρηματικό αύριο, για μια συνεχή υποστήριξη του καβαλιώτη επιχειρηματία», όπως δήλωσε ο ίδιος στην αρχή της παρουσίασης του συνδυασμού η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο GALAXY.

«Όποιος αναλαμβάνει μια επιχειρηματική πρωτοβουλία σήμερα, τολμάει μέσα σε ένα δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον να δημιουργήσει για αυτόν και για τον τόπο του καλύτερες συνθήκες οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας. Ο συνδυασμός μας αποτελεί μια Επιχειρηματική Πρωτοβουλία ισάξιων, γνωστών και σταθερών επιχειρηματιών του Νομού, με γνώση της τοπικής αγοράς, των συνθηκών επιχειρηματικής δράσης και των δυσκολιών και κινδύνων που αντιμετωπίζουμε σε καθημερινή βάση.

»Αποτελούμε μια συνέχεια επιτυχημένης και δημιουργικής διοίκησης του Άγγελου Τσατσούλη, που σταθερά τα τελευταία χρόνια μάχεται για ένα δυναμικό επιμελητήριο και για την βελτίωση των συνθηκών του επιχειρείν της περιοχής μας. Αποτελούμε μια συμπαγή, ενωμένη, με σταθερή σύνθεση, με στόχευση με ισχύ και με έρεισμα στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα Πρωτοβουλία.

»Στηριζόμαστε στην γνώση, την εμπειρία, αλλά και την δυναμική που μας δίνουν και τα πολλά νέα άτομα που συμμετέχουν στον συνδυασμό, με νέες ιδέες και προτάσεις, με όρεξη να προσφέρουν και να βοηθήσουν τον Επιμελητηριακό Θεσμό.

»Έχουμε καταφέρει πολλά και ζητάμε περισσότερα και με αποφασιστικότητα, με σιγουριά και γνώση δηλώνουμε παρόν στην προσπάθεια για μια νέα αρχή Αναβάθμισης του Επιμελητηριακού Θεσμού και βελτίωσης του Επιχειρηματικού γίγνεσθαι.

»Στηριζόμαστε σε 3 άξονες: Στην αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού και του ρόλου που διαδραματίζει στα τοπικά δρώμενα, στην καθημερινότητα του Επιχειρηματία και στην στήριξη με κάθε τρόπο και μέσο του Καβαλιώτη επιχειρηματία και στην ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στον Νομό μας.

»Οι προτάσεις μας έχουν εξειδίκευση για κάθε επιχειρηματικό τομέα και φιλοδοξούμε σε κάθε επιχείρηση να έχουμε στήριξη και απαντήσεις για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που δέχεται. Ένα νέο πρόγραμμα με νέες και φρέσκες ιδέες, σύμφωνα και με τις ιδιαίτερες συνθήκες και ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και με διάθεση για δουλειά, φιλοδοξούμε να πάμε μπροστά το Επιμελητήριο και τους Επιχειρηματίες μέλη μας.

»Είμαστε μια Πρωτοβουλία επιχειρηματιών ανοιχτή σε όλους τους χώρους σε όλες τις τάσεις, με μόνο σκοπό και στόχο την βελτίωση των επιχειρηματικών όρων και συνθηκών της περιοχής μας, την ανάκαμψη των επιχειρήσεων μας και την ανάπτυξη σε ορθολογική βάση της οικονομίας και της κοινωνίας μας», τόνισε ο κ. Δέμπας, παρουσιάζοντας την «ταυτότητα» του συνδυασμού.

Η πρώτη εικόνα από τους υποψηφίους

Ο κ. Δέμπας ευχαρίστησε τους υποψήφιους επιχειρηματίες «οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια αυτή, δίνοντας χρόνο από την προσωπική τους ζωή αλλά και την επιχειρηματική τους καθημερινότητα, για μια νέα προσπάθεια που καταβάλλουμε για το καλό της Καβάλας μας, για την στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και του θεσμού του Επιμελητηρίου, επιχειρηματίες ενεργοί και δραστήριοι και πολλοί από αυτούς με συμμετοχή στα διοικητικά όργανα του Επιμελητηρίου αλλά και άλλων συνδικαλιστικών φορέων» τόνισε ο κ. Δέμπας.

Τα περισσότερα άτομα που περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο δραστηριοποιούνται ήδη στον επαγγελματικό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης, όπως οι Γιάννης Παναγιωτίδης, Βασίλης Λεμονίδης, Γιάννης Παπαιωάννου, Τάκης Αγγελίδης, Θόδωρος Χατζηχρήστος, Τάσος Μεταξάς, Γιάννης Πατρόπουλος, Μαρία Καλέα, Δημοσθένης Τουλκίδης (επίτιμη υποψηφιότητα), Μπάμπης Σαμουηλίδης, Χρήστος Θασίτης, Γιάννης Χάιδος, Γιάννης Θωμαΐδης, Γιάννης Κούτρας, Νίκος Κουταλιανός, Γιάννης Κελγιώργης, Γιάννης Ελευθεριάδης, Γιάννης Αναστασιάδης, Τάσος Μουμτζής και Αρίστη Σταματοπούλου, λίγα από τα ονόματα τα οποία παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του συνδυασμού.

«Το 90% του συνδυασμού μας απαρτίζεται από νέους ανθρώπους που για πρώτη φορά ασχολούνται με τον επιμελητηριακό θεσμό, επομένως εμείς θέλουμε να αναδείξουμε το έργο που έγινε και να προτείνουμε νέες δράσεις και ιδέες για το καλό όλων μας», διευκρίνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού, ενώ για το αν η παρουσία του Κίμωνα Παπαδόπουλου δημιουργεί «πονοκέφαλο» ή αν υπάρχουν διαρροές από την σημερινή ομάδα εξαιτίας της εν λόγω έτερης υποψηφιότητας, ο κ. Δέμπας είπε πως «δε μας δημιουργεί κανένα πονοκέφαλο. Ο καθένας σε μια δημοκρατική χώρα που ζούμε έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει και ότι νομίζει αρκεί να κάνει αυτά που θέλει και σκέφτεται».