Ο Παύλος Ζησίμου απαντά στους «εκλογομάγειρες» και ξεκαθαρίζει ότι «κατεβαίνει» αυτόνομα

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας διαψεύδει όσους «προβλέπουν» συγχώνευση λίγο πριν την ανακήρυξη από την Εκλογική Επιτροπή

Οσυνδυασμός «Ανανέωση τώρα» όχι μόνον θα «κατέβει» αυτόνομα στις εκλογές του Επιμελητηρίου Καβάλας τον ερχόμενο Δεκέμβριο, όχι μόνον δεν θα συγχωνευθεί με ή θα απορροφηθεί από άλλον συνδυασμό αλλά θα είναι και ο πολυπληθέστερος όλων, σύμφωνα με τον επικεφαλής Παύλο Ζησίμου.

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση, ο επιχειρηματίας διαψεύδει τα «σενάρια» που κυκλοφορούν και στέλνει το μήνυμα «Οψόμεθα εις τις κάλπες» σε όσους, όπως σημειώνει, «δεν διδάσκονται από την αναποτελεσματικότητα πιέσεων και απειλών που ασκούν προς κάθε κατεύθυνση».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του συνδυασμού «Ανανέωση τώρα».

Παύλος Ζησίμου: «οριστικά και αμετάκλητα κατεβάζουμε συνδυασμό»

«Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες, πληροφορίες και «υποψίες» ότι δύο συνδυασμοί υποψηφίων για το Επιμελητήριο θα συγχωνευθούν. Μάλιστα ορισμένοι, εκτός από μεθοδευμένες «διαρροές», επιχειρούν να στηρίξουν τέτοια επικοινωνιακά σενάρια και με τη μορφή δήλωσης.

Η συγκεκριμένη συνταγή «εκλογομαγειρικής» ανήκει στο μακρινό παρελθόν. Είναι λυπηρό ότι οι εμπνευστές αυτών των σχεδίων δεν διδάσκονται τίποτα από τις απανωτές διαψεύσεις.

Ούτε διδάσκονται κάτι από την αναποτελεσματικότητα πιέσεων και απειλών που ασκούν προς κάθε κατεύθυνση.

Με την «ευκαιρία» αυτή, δηλώνουμε με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο ότι ο συνδυασμός «Ανανέωση Τώρα» θα λάβει κανονικά μέρος στις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου.

Πώς θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά; Ήδη δεκάδες καταξιωμένοι επαγγελματίες έχουν προσχωρήσει στο ψηφοδέλτιό μας και η υποστήριξη που λαμβάνουμε από όλα τα μήκη και πλάτη του νομού είναι εντυπωσιακή.

Έχουμε δημιουργήσει έναν ισχυρό συνδυασμό, με σημαντική αντιπροσώπευση κλάδων και περιοχών που ίσως είναι και το πολυπληθέστερο ψηφοδέλτιο. Οι προσχωρήσεις συνεχίζονται.

Οι δικές μας, δε, πληφορορίες επιμένουν ότι στην εκλογική αυτή μάχη θα αναμετρηθούν συνολικά 4 συνδυασμοί υποψηφίων.

Οψόμεθα εις τις κάλπες.

Παύλος Ζησίμου
Επικεφαλής συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα»