Άμεσες συμμετοχικές διαδικασίες στο Επιμελητήριο Καβάλας «εγκαινιάζει» ο συνδυασμός «Για εσένα»

Ο Κίμων Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του απευθύνονται στους επιχειρηματίες του Νομού ζητώντας τους να καταθέσουν απόψεις και θέσεις για το μέλλον του ΕΒΕ

Τις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Καβάλα θέλει να αναδείξει ο συνδυασμός «Για εσένα» που κατεβαίνει στις επιμελητηριακές εκλογές του ερχόμενου Δεκεμβρίου με επικεφαλής τον Κίμωνα Παπαδόπουλου και για να το κάνει αυτό, απευθύνεται στην «πηγή», δηλαδή στους ίδιους τους επιχειρηματίες.

Οι άνθρωποι του συνδυασμού έχουν καταρτίσει ένα ερωτηματολόγιο ζητώντας από όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Καβάλας να αφιερώσουν δύο λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο τους για να το συμπληρώσουν, συμβάλλοντας με τις απαντήσεις τους στην κατάρτιση ενός προγράμματος διοίκησης του ΕΒΕ που θα «απαντά» με τρόπο αποτελεσματικό στις ανάγκες τους.

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο πατώντας εδώ

Το ερωτηματολόγιο υπάρχει επίσης αναρτημένο και στη Σελίδα του συνδυασμού στο facebook (εδώ). Ακολουθεί το πλήρες κείμενο-ανακοίνωση του συνδυασμού «Για εσένα».

«Εκλογές Επιμελητήριο Καβάλας 2017 – Άμεση συμμετοχη… Για Εσένα»

Στην κίνηση «Για Εσένα» πιστεύουμε ακράδαντα πως το επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι και την πραγματοποίηση των εκλογών του Δεκεμβρίου, πέρα από τις επικοινωνιακές κορώνες και τις αναχρονιστικές προεκλογικές πρακτικές καλό θα ήταν όλοι οι υποψήφιοι συνδυασμοί να εκφράσουν με σαφή και κατανοητό τρόπο τις σκέψεις και τα οράματά τους για το Επιμελητήριο της επόμενης ημέρας!

Άμεση συμμετοχη… Για Εσένα!

Η αμφίδρομη επικοινωνία Επιμελητηρίου – Επιχειρήσεων θα συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας του νομού μας. Κι όσο αυτονόητη κι αν ακούγεται, στην πράξη τα τελευταία χρόνια είναι από ισχνή έως ανύπαρκτη.

Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός νέου διαδραστικού ιστοτόπου, όπου πέρα από τη λειτουργία του ως πύλη έγκυρης και επίσημης πληροφόρησης, τα μέλη του επιμελητηρίου θα έχουν τη δυνατότητα της συμμετοχής σε έρευνες και ερωτηματολόγια συμβάλλοντας στην αξιολόγηση των δράσεων και των πρωτοβουλιών που το Επιμελητήριο θα έπρεπε να προωθήσει κατά προτεραιότητα.

Μίλησέ μας… Για εσένα!

Δείγμα της σκέψης, της θέσης αλλά και του τρόπου διοίκησης του Επιμελητηρίου αποτελεί το ερωτηματολόγιο που ετοιμάσαμε και βρίσκεται στη διάθεση κάθε επιχείρησης του νομού προς συμπλήρωση. Η αξιολόγηση των συμπληρωμένων ερωτηματολογίων αποτυπώνει τις πραγματικές ανάγκες της σύγχρονης τοπικής επιχείρησης κι αυτό μπορεί τελικά να προσδώσει αποτελεσματικότητα στο σχεδιασμό των δράσεων του Επιμελητηρίου που οραματιζόμαστε!