Νέα «καρφιά» Ζησίμου: Ο κόσμος ξέρει ποιος παρακαλούσε τον γραμματέα της ΝΔ για να λάβει χρίσμα στις επιμελητηριακές εκλογές!

Ο υποψήφιος πρόεδρος απαντά σε όσους ρίχνουν «λάσπη» στον συνδυασμό του περί κομματικής υποστήριξης

Το ζήτημα της κομματικής στήριξης των συνδυασμών που «κατεβαίνουν» στις εκλογές του Επιμελητηρίου Καβάλας τον ερχόμενο Δεκέμβριο συνεχίζει να προκαλεί «τριβές» ανάμεσα στους υποψήφιους προέδρους. Δέκα μέρες περίπου μετά την ανακοίνωση του Παύλου Ζησίμου στην οποία ζητούσε από τη ΝΟΔΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας να μην εμπλακεί στη διαδικασία και να τηρήσει ίσες αποστάσεις (διαβάστε την ανακοίνωση εδώ), ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανέωση τώρα» επανέρχεται, αυτήν τη φορά για να «απαντήσει» σε όσους του καταλογίζουν ότι ο ίδιος είναι αυτός που διακαώς επιθυμεί το χρίσμα!

Ο κ. Ζησίμου πετάει αρκετά «καρφιά» και σε αυτήν την ανακοίνωσή του. Μιλάει για «κάποιον» ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, που είχε «πρώτο τραπέζι» στην παρουσίαση του συνδυασμού του κομματικούς παράγοντες της ΝΔ, που προσπάθησε να σβήσει «ίχνη» διαγράφοντας αναρτήσεις από το facebook αλλά και που «κατέβηκε» μέχρι την Αθήνα για να… παρακαλέσει τον γραμματέα του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για στήριξη!

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης Ζησίμου.

Όσα ψέμματα κι αν πουν, γνωρίζουν και οι πέτρες ποιος παρακαλά για χρίσμα στις επιμελητηριακές εκλογές

«Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό». Η παραπάνω φράση που αποδίδεται στον Αβραάμ Λίνκολν περιγράφει εύστοχα το κλίμα ενόψει των εκλογών στο Επιμελητήριο Καβάλας.

Συνυποψήφιός μου που επιθυμεί διακαώς… τη συλλογική αμνησία, επιχειρεί να εμφανιστεί παραμονές των εκλογών ως «αθώα περιστερά» για να κρύψει τις απέλπιδες απόπειρές του να λάβει κομματική στήριξη για να εξασφαλίσει την εκλογή του.

Κατηγορεί εμένα προσωπικά ότι επιζητώ «κομματικό χρίσμα» όταν ο ίδιος έχει χτυπήσει κομματική πόρτα, ξανά και ξανά, εκλιπαρώντας για επίσημη υποστήριξη.

Δυστυχώς για εκείνον, ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού Καβάλας δεν έχει κοντή μνήμη.

Εκπροσωπώ τον πρώτο και τον μοναδικό συνδυασμό αυτών των εκλογών που, απαντώντας σε ένα δίχως προσχήματα παρασκήνιο, ζήτησε γραπτώς και δημοσίως να σταματήσει άμεσα η εμπλοκή κομματικών παραγόντων σε αυτή τη διαδικασία, η οποία αφορά αποκλειστικά και μόνο τους επιχειρηματίες – όχι τα κόμματα.

Το ζητήσαμε από τη ΝΟΔΕ Καβάλας της ΝΔ αλλά και από την ηγεσία του κόμματος, με επιστολές μας. Είμαστε εμείς αυτοί που θυμίσαμε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έχει ξεκαθαρίσει στους επίδοξους διεκδικητές των «χρισμάτων» ότι τέτοια διαδικασία δεν θα υπάρξει.

Όχι απλώς δεν ζητήσαμε “χρίσματα” αλλά απαιτήσαμε με διαφάνεια να μην υπάρξουν. Δεν τους είδαμε να κάνουν το ίδιο. Δεν τα αρνήθηκαν ποτέ.

Ο κόσμος είναι αρκετά μικρός για να γνωρίζει και να θυμάται από που προέρχεται ο καθένας.

Ο κόσμος θυμάται το κομματικό σου παρελθόν, ακόμη κι αν το σβήσεις από το facebook.

Ο κόσμος γνωρίζει για τις σχέσεις σου με την κεφαλή της τοπικής ΝΟΔΕ, όσο κι αν αρνείσαι τη στενή φιλία.

Ο κόσμος δεν ξεχνά ποιους κάλεσες και ποιοι ήταν «πρώτο τραπέζι» στην προεκλογική σου εκδήλωση.

Ο κόσμος έμαθε ότι έφτασες μέχρι την Αθήνα αυτές τις μέρες παρακαλώντας τον γραμματέα της ΝΔ για κομματικό χρίσμα.

Ο κόσμος είναι μικρός και κάποιοι εκτίθενται, αυτοδιαψεύδονται και κυρίως γελοιοποιούνται.

Δεν θα ακολουθήσουμε κανέναν συνυποψήφιο σε αυτόν τον κατήφορο, αλλά δεν θα αφήσουμε αναπάντητη και καμία λάσπη, απ’ όπου κι αν εκτοξεύεται.

Για τη χαμένη τους ψυχραιμία, θα συνιστούσαμε απλώς να αποφύγουν τα ψέμματα γιατί οι επιχειρηματίες δεν έχουν χαμηλή νοημοσύνη. Ας μην τους προσβάλλουν».